Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Volim svoju suprugu, ali to me ne sprječava da imam aferu s njenom majkom'

GettyImages
14.10.2019.
u 23:07

Tvrdi kako obožava svoju suprugu, ali

- Imao sam aferu sa svojom punicom. Oboje znamo da nije u redu, ali u tome ima nešto opojno - priznao je mladić Deide, terapeutkinji portala The Sun

Sve je započelo je prije tri tjedna na vjenčanju njegovog šogora  kada su se punici hulahopke oštetile na crkvenoj klupi.

- Moj automobil bio je parkiran u blizini i ponudio sam da je odvezem kući da pokupimo novi par čarapa. Imam 33 godine i uvijek mi se svađala. Ima 48 godina, ali izgleda deset godina mlađe. Uvijek smo dijelili puno zaostalih pogleda - rekao je.

Kada su stigli u njenu kuću, zamolila ga je da joj raskopča haljinu jer to nije mogla sama, a već nekoliko trenutaka nakon počeli su se ljubiti.

- Zadržala je moj pogled, poljubili smo se. Bilo je magično. Za nekoliko minuta bili smo na njenom krevetu i seksali se. Bilo je nevjerojatno, a poslije smo požurili na domjenak. Moja je žena komentirala da nas nije dugo bilo, ali nije ništa shvatila - nastavio je on svoju priču. 

Punici je poslao poruku u kojoj joj je zahvalio, a dan nakon joj se javio s idejom da o svemu popričaju kako bi se lakše nosili s grižnjom savjesti. 

- Našli smo i ponovili nevjerojatan seks. Oboje znamo koliko je ovo loše te koliko možemo povrijediti moju suprugu koju jako volim, ali svejedno smo se dogovorili vidjeti još barem jednom - napisao je za kraj. 

Deidre je njegove postupke oštro osudile te mu je poručila da odmah mora prestati s aferom.

- Vjerojatno postoje snažne sličnosti između vaše žene i njene majke. To bi mogao biti razlog zašto je smatrate tako privlačnom. Mnogo majki osjeća neko rivalstvo dok njihove kćeri prerastu u atraktivne odrasle osobe, ali ovaj postupak vaše punice uistinu je grozan - rekla mu je. 

Ljubavne savjete dobili smo od kumica s placa:

Komentara 4

MO
MorskiVuk53
23:47 14.10.2019.

Izmišljena priča ili bolje reći smokvin list.

LO
lojtra2
04:58 15.10.2019.

Ovdje vrijedi naša stara: Kakva majka - takva kćer.

LI
Lily7
04:45 15.10.2019.

Sirenje nemorala, placeno I naruceno! Nece proci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije