Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Volim svoju djevojku, ali bivša me stalno pita za seks jer zna da ću pristati'

Pixabay
29.12.2021.
u 22:15

Ne želi varati svoju djevojku, ali boji se da neće moći oduprijeti iskušenju

– Ja sam momak u svojim 20-ima i sa svojom djevojkom sam tek nekoliko mjeseci. U posljednje vrijeme moja bivša i ja često smo u kontaktu i nedavno me pitala bih li bio zainteresiran za druženje samo zbog seksa. Rekao sam joj da neću prevariti svoju djevojku, ali mogli bismo biti prijatelji – napisao je jedan muškarac za Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Problem je u tome što svaki put kad razgovaraju ili se vide, razgovor se uvijek zaokruži na seks. Iako njihova veza nije uspjela, još uvijek mu se jako sviđa. Voli svoju djevojku i želi da njihova veza uspije, ali stalno razmišlja o seksu s bivšom.

– Moja djevojka i ja imamo dobar seksualni život, ali ona je često odsutna, a ja se osjećam frustrirano znajući da moj bivša živi u blizini i spremna je za to. Ne znam što da radim - ako moja bivša nastavi s pritiskom, znam da ću posrnuti. Osjećam se kao da sam u nemogućoj situaciji – nastavio je.

– Prvo što trebate učiniti je odmaknuti se od ovog prijateljstva s bivšom ako želite ostati sa svojom djevojkom. Morate preuzeti kontrolu nad situacijom i stvoriti neke granice. Budite jasni da nemate namjeru varati svoju djevojku. Vaša bivša je sama, pa nema što izgubiti seksom bez obaveza, ali vi imate sve za izgubiti, a ako volite svoju djevojku, ne dovodite vezu u opasnost – odgovorila mu je Coleen Nolan.

Superbaka (100) na sobnom biciklu odvozit će cijelu dužinu Velike Britanije: Penjala se i po stepenicama devet katova dnevno godinu dana, što je više od Mount Everesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije