Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJITE ULAZNICE!

Vodimo vas na Forestland, festival koji zbližava prirodu, umjetnost i ljude!

FORESTLAND
Foto: Klemen Štular
1/6
10.07.2018.
u 15:35

Od bregovitog i vinorodnog dijela Međimurja sve do šumovitog Brezja od 2013. godine vlada divan sklad prirode i čovjeka. Tu se smjestio Forestland, Festival koji zbližava prirodu, umjetnost i ljude, stvara nova prijateljstva i ljubavi!

Nastao iz mladenačkog prkosa, daleko od današnjeg velikog festivala, Forestland je bio tek želja nekolicine prijatelja da udahnu dašak života u brdoviti kraj Međimurja. Započelo je skromno, s nekoliko stotina posjetitelja, na čiji zahtjev i sam Forestland pomiče svoje granice iz godine u godinu. Danas festival s tisućama posjetitelja, Forestland raste iz godine u godinu, pa na predstojećem, šestom festivalu u 2018., postaje važna višednevna manifestacija s podrškom lokalne zajednice, regionalne uprave, međunarodnih partnera te odličnih glazbenika.

Festival postaje sinonim za inspiraciju, snove, jedinstvo te za ostvarivanje i onog nemogućeg. Sve bi to bilo neostvarivo bez podrške publike iz Međimurja, regije, ali i iz svijeta koji dolaze na #Forest; na 48 sati vrhunske glazbe, druženja te dobrog ritma elektroničke glazbe u srcu Europe.

Vecernji.hr je ovom prigodom osigurao 10x2 ulaznice za ovaj jedinstveni festival, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i deset osoba s najkreativnijim odgovorima osvojit će po dvije ulaznice!

Nagradni natječaj traje do četvrtka, 12. srpnja 2018. godine u 12 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

1. Goran Crvelin, Rijeka
2. Grgur Plavec, Zagreb
3. Vedran Vuk, Hodošan
4. Karla Zozoli, Budinščina
5. Filip Aleksandar Vuletić, Koprivnica
6. Dijana Vučičević, Zagreb
7. Borislava Matić, Zagreb
8. Vienna Cvija, Zaprešić
9. Ivan Pihir, Lipik
10. Anita Bahnik, Pakrac

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije