Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 49. godini

Vlatka Pokos postala manekenka: Za sve postoji prvi put!

Vlatka Pokos kao manekenka u modnoj kampanji Monike Sablić
Foto: Srećko Rundić
1/5
04.09.2018.
u 08:47

Dosad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi u Kanadi, stigla je u Split kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Dosad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

– Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto, izjavila je oduševljena Vlatka Pokos nakon foto sessiona na splitskom Sustipanu.

Vlatka Pokos kao manekenka u modnoj kampanji Monike Sablić
1/5

Srebreno-zlatna haljina sa zlatnim pojasom, koju je Vlatka prvu odjenula, odmah je privukla pozornost zbog visokog proreza, no riječ je o ženstvenom seksepilu koji voditeljica i pjevačica i dizajnerica obožavaju.

– Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ako su ukusno i profesionalno napravljene – rekla je Vlatka.

Još jedna kombinacija plijeni pozornost, a to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte. Od istog materijala od kojega je i haljina s visokim prorezom Monika je dizajnirala hlače koje je iskombinirala s čipkastom plavom bluzom na jedno rame. Monika u kampanji nosi srebreno-zlatnu minicu i cvjetnu košulju, koja je hit ove sezone.

– Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela – rekla je Monika.

Pogledajte i video Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

 

Komentara 12

Avatar Observer
Observer
09:35 04.09.2018.

Placeni oglas !

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:24 04.09.2018.

teško je nać novog Radeljaka u njenim godinama..

TR
tratincica68
10:42 04.09.2018.

dero bi je ko štuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije