Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvajte svoje ljubimce

Vlasnici pasa, oprez! Postavljaju čavle u kuhano meso u jednom zagrebačkom kvartu

Shutterstock/fotografija čitatelja
24.10.2019.
u 15:46

Čest su slučaj pronađeni otrovi za pse u parkovima diljem Zagreba, a netko se ovoga puta odlučio za nešto radikalniju odluku

Danas je ujutro, oko osam sati, Helena šetala psa u parku kod Švarcove ulice i u travi je pronašla kuhano meso u kojem je bilo zabodeno pet čavala, a rekla nam je kako ovo nije prvi slučaj pokušaja trovanja pasa na istoj lokaciji. 

Foto: Fotografija čitatelja

"Rano ujutro pronašla sam komad kuhanog mesa s pet komada čavala, a prije tri tjedna vidjela sam dva komada salame s 'plavim' otrovom. Uslikala sam i počela širiti dalje kako bi ljudi bili na oprezu sa svojim ljubimcima. Žalosno je da isti čovjek već neko vrijeme stavlja otrov na istom mjestu, a policija ne može poduzeti ništa", rekla nam je Helena. 

Foto: Fotografija čitatelja

Dodala je i kako su svi u strahu dok su u šetnji, ali i kako je susjeda kontaktirala policiju kojoj će poslati i fotografije kao dokaz.  

Ovo nije jedini slučaj pokušaja trovanja pasa u Zagrebu. Često se upozorava na bijeli ili plavi prah koji se nalazi u travi diljem parkova i livada, a neki koriste i otrov za štakore ili za puževe kako bi napakostili tuđim ljubimcima. Prije godinu dana je tako otrov za puževe postavljen na raznim lokacijama u gradu, a toliko je opasan za pse da je dovoljno da ga samo udahnu i osjete pogubne posljedice. 

Ključne riječi

Komentara 9

OL
oLo
16:03 24.10.2019.

Ti nisu nornalni, pa tu se i djeca igraju, kakvi su to neljudi, postaviti kamere i sa njima na robiju.

DV
dvorskaluda
20:48 25.10.2019.

Nije normalna osoba, točno. A kako i policija i sudovi iamju duboko razumijevanje za ljude koji ubiju, pregaze i sl, druge ljude, možda se i za tu osobu može naći olakšavaju faktor. Ne mora biti sinkopa. Npr, čovjek svaki čas ugazi u pseći...., odvede unuke u park, pa oni ugaze u ili padnu nosom i rukama u ....I jednog mu dana pukne film

DA
darwil
17:01 24.10.2019.

¸To ne može biti normalna osoba,pod hitno ga treba pronaći i kazniti da bude opomena eventualnim budućim monstrumima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije