Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Vlado Šola presretan jer mu je njegova Nataša u srijedu rodila sina Maxa

Vlado Šola
Marko Prpić
09.12.2009.
u 22:10

Šolina supruga Nataša danas je rodila sina Maxa. Iako se naš proslavljeni rukometni vratar odavno odvikao od mijenjanja pelena i neporpspavanih noći, uskoro će se vratiti u formu.

Vlado Šola drugi je put postao otac! Njegova supruga Nataša jučer je rodila sina Maxa. Iako se naš proslavljeni rukometni vratar odavno odvikao od mijenjanja pelena i neprospavanih noći, uskoro će se vratiti u formu.

- Presretni smo! Zaista smo dugo i željno očekivali ovo dijete - rekao je o Šola čim je doznao za trudnoću. Njihova 15-godišnja kći Luka s nestrpljenjem je očekivala bracu, a već je izjavila da će joj upravo on biti najljepši božićni poklon. Prinovu su dobili uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje, a Nataša je trudnoću odlično podnijela.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
01:00 10.12.2009.

moj pas se zove Max, 90% pasa i inih životinjica se zove Max...Šola glupane....

RI
riječanka
08:38 10.12.2009.

Sretno Max!

KS
krivi_sport
15:37 10.12.2009.

predlažem osnivanje \"Udruge za zaštitu građana od terora vlasnika i njihovih kućnih ljubimaca\". Čestitke roditeljima na malom imenjaku, a nemaštoviti psodršci nek počnu davati imena poput Ivan, Lovro, Luka... pa će se još više čuditi kako im se ćeno zove poput nekog normalnog čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije