Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavobolje i Migrene

Vježbe opuštanja i mješavine bilja čine čuda

glavobolje
26.02.2013.
u 10:00

“Liječite” li glavobolju ili migrenu gutajući tablete protiv bolova, prag tolerancije na lijekove samo će rasti

Toliko je česta da se smatra gotovo normalnom pojavom, no nemoguće ju je ignorirati i ponekad može biti tako teška da onemogućava normalne životne aktivnosti. Glavobolja, osim što je čest simptom drugih bolesti, i sama može biti teška bolest.

No, “liječite” li glavobolju ili migrenu gutajući tablete protiv bolova, prag tolerancije na lijekove samo će rasti i trebat će sve jače doze. Usto, bit će ublaženi samo simptomi, a uzrok koji može potencirati novu bol u glavi u bilo kojem trenutku, ostaje neriješen. O tome kako se prirodnim putem boriti protiv simptoma, ali raditi i na rješenju uzroka, korisne se informacije mogu pronaći u knjizi o migreni i glavoboljama iz ciklusa “Spriječite i liječite s Marijom Treben” koju možete kupiti na svim kioscima za 49,90 kuna. Knjiga sadržava upute kako primijeniti ljekovito bilje i kod drugih bolesti, savjeti za sprečavanje bolesti i opisi vježbi opuštanja.

>> 10 vrsta bolova koje nikad ne smijete ignorirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije