Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE IZ PAKLA

Kad je otišla po mladoženju vidjela je nešto od čega je mladenki isti tren pozlilo

Mladenka
Foto: Youtube Screenshot
07.12.2017.
u 18:13

Naime, njihova priča počela je u jednom noćnom klubu. Dee se primijetila muškarca koji joj se svidio. Nije ga mogla prestati gledati, a zatim je on odlučio prići

Poznato je da se dvoje mora dobro upoznati prije nego što se zakunu u vječnu ljubav. Dokazala je to i iskusila na svojoj koži Dee, koja je u klubu upoznala Dannyja i vrlo brzo odlučila da je on čovjek njezina života.

Naime, njihova priča počela je u jednom noćnom klubu. Dee se primijetila muškarca koji joj se svidio. Nije ga mogla prestati gledati, a zatim je on odlučio prići.

Prišao je i upoznali su se. Imao je tamne oči i preplanulu put. Kad ju je upitao za ples pristala je, a na kraju večeri ispratio ju je do automobila i uzeo njen broj telefona. Bio je drag i iskren. Dva dana kasnije pozvao ju je k sebi na večeru. Hrana je bila sjajna,a društvo izuzetno prijatno.

Drugi put izašli su na karaoke i cijelu večer umirali od smijeha.

- Znala sam da, s obzirom na to da radi kao konobar, sigurno nema baš puno novaca, značilo mi je mnogo što je bio spreman isprsiti se za jednu takvu večer. Toliko sam mu vjerovala da sam mu odmah rekla da imam endometriozu, zbog koje sam možda neplodna. Išao je sa mnom na sve preglede. Od početka smo pričali o braku i obitelji, i to na njegovu inicijativu - priča Dee.

- Kad sam mu rekla da planiram zamrznuti jajne stanice jer mi je to jedina šansa da osnujem obitelj. Danny se odmah složio pa mi čak i sam ubrizgavao hormonske injekcije. Prije nego što sam ga upoznala rezervirala sam si dočeka nove godine u Londonu. On je predložio da umjesto toga zajedno pođemo u Chicago i rado sam pristala. Sok smo uživali u Chicagu, jedne je večeri u restoranu kleknuo pred mene. Gledala sam ga misleći kako će mi srce iskočiti iz grudi.

- Dee, volim te. Želim provesti život s tobom. Hoćeš li se udati za mene? - upitao je Danny. Iako su bili zajedno svega tri mjeseca, Dee nije oklijevala da kaže 'da'.

- Kad smo se vratili u Kaliforniju, Danny se uselio kod mene i dogovorili smo se da će plaćati polovicu stanarine i računa što je oko 800 dolara mjesečno. Ja sam radila kao nastavnica književnosti pa i sama nisam bila osobito pri novcu i dobro mi je došlo da dijelimo račune.

Zakazali smo i datum vjenčanja i bili smo dosta kratki s vremenom, najviše zbog toga što smo planirali veliku svadbu s 200 gostiju. Moji roditelji su inzistirali da sve plate. Danny je želio prisustvovati organizacije jer je želio da taj dan bude savršen. Čak nam je organizirao privatne satove plesa.
 
Moji roditelji su se isprsili za luksuzan hotel gdje će se održati vjenčanje, i ukupno je to bilo 12.000 dolara, plus 'sitnice' poput parkinga, balona, DJ-a, cvijeća, fotografa, moje vjenčanice, haljinu za djeveruše itd. - sve zajedno košta je Deeine roditelje 31.162 dolara, što je mnogo ali njeni su roditelji rado platili kako njihova kćer imala vjenčanje iz mašte.

- Jedini problem koji smo imali bilo je to što Danny nije imao novaca za plaćanje stanarine. Uselio se u siječnju, a samo dva mjeseca je sudjelovao u troškovima. Trudila sam se da mi to ne smeta, ali smetalo mi je. Svakog mjeseca imao je neki neplaniran trošak i izgovor, ali djelovao je kao da se zaista osjeća loše zbog toga pa sam mu opraštala. Planirao je krenuti u kuharsku školu pa smo se nadali da će imati i veće prihode.

>> Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa

Mladenka
1/6

Zato sam pristala da ja dignem kredit za zaručnički prsten. Danny je rekao da će mi vratiti tih 1.000 dolara. Sve sam gutala jer nisam htjela da se novac ispriječi na putu naše ljubavi.

Noć prije vjenčanja bila sam van sebe od uzbuđenja. Pričali smo navečer telefonskim pute, jer sam ja bila kod mojih. 'Volim te, vidimo se sutra', rekao mi je kad smo završili razgovor. Ja nisam mogla dočekati sutra...

I došao je i taj dan. Lijepa kao nikad prije izašla sam iz vozila ispred hotela. Nisam mogla dočekati Dannyjev izraz lica kad me vidi tako lijepu. Ipak, dok sam skenirala goste primijetila sam da nema ni Dannyja ni njegovoe rodbine.

Prijateljice su me tješile da će se sigurno svi pojaviti, ali ja sam predosjećala da se sprema nešto strašno. Rekla sam jednoj djeveruši da pođe do našeg stana i provjeri gdje je Danny.

'Dee, nestao je. A s njim i TV i nešto namještaja', kazala mi je. Počela sam drhtati od škola. Ovo je bilo ostvarenje noćne more svake mlade. Danny me šutnuo i opljačkao.

Ponižena i zbog šoka stala sam se tresti i povraćati. Srećom, moj otac je bio priseban. U tom trenutku novci su mu bili ni nakraj pameti.

Smireno je izašao i objasnio gostima što je Danny napravio. Potom je zamolio prijateljice da mi pomognu doći k sebi, rekao im je da se proslava nastavlja i da se slobodno posluže.

Odlučila sam da na medeni mjesec u Meksiku odem sama, a trećeg dana sam se potpuno raspala. Plakala sam cijeli odmor, i čim sam se vratila otišla s tatom u restoran gdje je Danny radio. Bio je tamo i veselo radio kao da nema nijedne brige na svijetu.

'Tužit ćemo ga', kazao mi je tata koji je inače odvjetnik. Pristala sam. Željela sam osvetu, ali prije svega pravdu.

Probala sam se još jednom prije toga suočiti se s njim, otišavši s prijateljima u restoran gdje je radio. Sjela sam baš za mjesto gdje je on radio.

'Ej, ciao' rekao mi je kratko, kao da je sve u redu. Bila sam van sebe od ljutnje.

'Duguješ mi izvinjenje', rekla sam mu.

'Što, još te to muči', odgovorio je, mrtav hladan.

Suzdržavajući se od plakanja, izletjela sam iz restorana. Slomio mi je srce i ni najmanje ga nije bilo briga za to. I zato sam sve snage uložila u tužbu, zbog krađe, ali i zbog troškova za vjenčanje.

Devet mjeseci kasnije došlo je vrijeme za suđenje. Danny se nije pojavio, ali presuđeno je u našu korist. Tata je dobio 30.000 dolara, a ja 25.000. Znala sam da ćemo vječno čekati da vidimo i novčić od te sume jer Danny nema novaca, ali radilo se o principu. A tada se otkrila i svoju strast prema pravničkom poslu i sada je to moj poziv. Sve to je bilo prije četiri godine i često razmišljam o tome kako ne želim više vidjeti nijednog muškarca. Ne znam, možda ću jedno ponovno željeti udaju, ali znam samo da sam zahvalna što se Danny nije pojavio. Zapravo sam imala sreće.

>> Ovo je šest bizarnih, ali ne tako rijetkih ozljeda tijekom seksa

Mladenka
1/7

 

Komentara 33

KR
kruti193
18:46 07.12.2017.

jel postoji možda u smeću zvanom VL prevoditelj sa srpskog na hrvatski????

DU
Deleted user
19:20 07.12.2017.

Ha, ha koji fake, mašta može svašta ali pri tom treba paziti. Naslov kaže da je mladenka otišla vidjeti gdje je dragi i pozlilo joj od toga što je vidjela, a u tekstu je poslala frendice. Ajde se dogovorite kako je točno bilo. Ha, kakva priča za popunit prostor.

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
22:41 07.12.2017.

Novinari VL, bilo bi bolje i poštenije da ste ostavili prazan prostor nego što ste izmislili ove gluposti koje se nikada i nigdje nisu dogodile!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije