Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekima nije žao

Vjenčanice, djeveruše, cvijeće... Mladenke ispričale na što su uzaludno potrošile novac na svadbi

shutterstock
29.04.2020.
u 15:29

Neke su unajmile premali prostor, neke su štedjele na cvijeću, a neke su se previše istrošile za haljine. Svaka mladenka nešto bi promijenila u svom posebnom danu da može vratiti vrijeme.

Neki ljudi su u životu, osim na uređenje kuće ili stana, najviše novaca potrošili na vjenčanje. Žele da taj dan ispadne stvarno poseban i da ga se uvijek sjećaju, ali neke mladenke su shvatile, tek nakon što je sve prošlo, da su na neke stvari novac uzaludno potrošile. Sve su ispričale za Insider.

Emma W. kaže da je pretjerala s brojem djeveruša. "Imala sam ih četiri i potrošila sam zaista puno novaca na njihove haljine." Također, savjetuje da se ne brinete pretjerano o nekim sitnicama kao što je glazba koja će svirati tijekom večere. "Rekla sam mnogim prijateljicama da ne dozvole da vjenčanje postane glavna tema u vezi već da odrede vrijeme jednom u tjednu kada će raspraviti sve što je potrebno s partnerom. Više pažnje posvetite zabavi i samoj poanti vjenčanja."

Nataliya O. žali što je potrošila 6000 dolara (43 000 kuna) na vjenčanicu. Nakon vjenčanja ju je dala prepraviti kako bi ju mogla nositi za neke druge posebne prilike, ali zapravo je shvatila da su takve prilike rijetke. Savjetuje da ne idete više od 5 ili 10 posto iznad svog budžeta. "Ionako ćete izgledati prekrasno jer je mladenka stvarno posebna na taj dan."

Što sve možete kupiti za 40 kuna u second hand shopu pogledajte u videu:

Još jedna stvar zbog koje žali je rezerviranje premale sale. "Htjela sam sve napraviti sama i uštedjeti što je više moguće, ali voljela bih da sam uzela veći prostor kako bi mogla normalno otplesati prvi ples s mužem. Nije bilo DJ-a, samo smo pustili listu s iPoda koju smo suprug i ja napravili. Bilo je slatko, intimno, ali nije bilo nimalo mjesta za neke tradicionalne stvari koje se rade na taj dan."

Mladenka Hannah platila je drvo koje je trebalo biti na sredini prostora, ali je palo prije nego ga je bilo tko uopće uspio vidjeti. "Sjećam se samo da je palo na moj stol dan prije vjenčanja, pa ga nitko nije uspio ni vidjeti."

Jo M. žali što su unajmili poseban model automobila jer je shvatila da su u njemu proveli svega desetak minuta, prvo ona i otac do crkve, a onda ona i suprug kada su odlazili na proslavu. Isto tako, smatra da je nepotrebno darivati goste kada već častite hranom i pićem. 

Robyn M. ne žali ni za čim, ali savjetuje da pravo cvijeće stavite samo ondje gdje će ga gosti moći vidjeti izbliza i dodirnuti, a po ostatku prostorije stavite umjetno. Tako ćete uštedjeti. 

Megan D. misli suprotno od svih mladenki - njoj je žao što nije potrošila malo više novaca na cvijeće i što nije pozvala više ljudi. "Za cvijeće sam mislila da je nepotrebno trošiti novac jer će se ionako kasnije baciti, ali opet daje posebnu atmosferu."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije