Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'otrgnula' se tradiciji

Vjenčanica podijelila modne stručnjake

Meghan Markle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.05.2018.
u 09:37

Lijepa je, elegantna, vrlo jednostavna. Mislim da će se svidjeti svim minimalisticama, i nama je ugodno iznenađenje - rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

I dok se mjesecima mislilo da će Meghan Markle za svoj najsvečaniji dan odabrati vjenčanicu modnog dvojca Ralph&Russo, na veliko iznenađenje opet se “otrgnula” tradiciji i povjerenje dala Clare Waight Keller – modnoj dizajnerici pariškog brenda Givenchy. Jednostavna vjenčanica s raskošnim velom od sedam metara očarala je modne sladokusce.

– Lijepa je, elegantna, vrlo jednostavna. Mislim da će se svidjeti svim minimalisticama, i nama je ugodno iznenađenje. I taj veo savršeno se uklopio u cijelu priču. Što se Harryja tiče, jako je otmjen u tradicionalnoj uniformi, zajedno su izgledali kao par iz bajke – rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji čine modni dvojac eNVy room.

– Oduševljen sam vjenčanicom koja je stilu pedesetih godina prošlog stoljeća. Laska joj figuri i drago mi je da je odabrala francusku kuću, a ne američku ili englesku kako se očekivalo. Givenchy radi jedne od najljepših vjenčanica, uistinu je izrađena sa stilom i mislim da je Meghan išla na tu kartu da je ne bi razapeli modni kritičari, s Givenchyjem ne može pogriješiti. Tu je i prekrasan veo, a jedina zamjerka mi je Meghanina frizura jer se već pri ulasku u crkvu počela raspadati. Harry je kao mladoženja bio savršen. Njemu je lakše bilo odabrati svadbenu opravu jer po tradiciji zna što treba odjenuti – kaže Ivica Skoko.

– Očekivala sam vjenčanicu s efektom “manje je više”, ali nije mi ostavila onaj “wow” efekt jer je prejednostavna. Barem da je veo imao više čipke kako bi podigao cijelu priču. Nije da haljina nije lijepa, ali očekivala sam puno više. Princ Harry mi je super, ali tu se nema što previše reći – rekla je Martina Felja, s kojom se dijelom slaže i Matija Vujica:

– Jako cijenim rad modne kuće Givenchy i haljina je jako lijepa, no čini mi se da je bila ipak prejednostavna, nekako joj je nedostajalo još nešto.

Meghan Markle
1/50

Komentara 6

Avatar Ashley
Ashley
11:20 20.05.2018.

Nemojte drugovi novinari vise o ovim masonskim feudalcima...stvarno nam je dosta!!!

Avatar Vorenus
Vorenus
10:23 20.05.2018.

zasto bijela vjencanica, nije se valjda nevina udala..

NE
Nepoželjna
17:49 20.05.2018.

Lijepa, jednostavna, elegantna ali...fali joj nešto..neki detaljčić koji bi joj dao jednu notu glamura..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije