Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život piše romane

Vjenčali su se prije godinu dana, a sada se rastaju jer su oboje gay

Facebook/Jo Turner
11.09.2019.
u 12:08

Mislili su da su u sretnom braku, sve dok nisu shvatili da ona voli žene, a on muškarce

Jo Turner (30) i njezin bivši suprug Scott Turner-Smith (25) bili su u braku 13 mjeseci, a onda su shvatili da su oboje drugačije seksualne orijentacije. Nedavno su se razveli, ali se i dalje druže, piše The Sun. 

Foto: facebook/Scott Smith

Jo je sada u vezi s Wendy koja je doktorica, a upoznale su se na poslu prije dvije godine. Iako su se rastali, zajedno izlaze van Scott, Jo i njezina cura, a šale se i kako će ponovno imati zajedničko vjenčanje, ako Scott pronađe dečka. 

Foto: facebook/Scott Smith

Jo je na svojem Twitter profilu napisala: "Pojavili smo se na potpisivanju rastave braka i napisali smo: 'Greškom smo pristali na brak - ispada da smo oboje gay'.. Predstava će izaći iduće godine." 

Scott je također odlučio na Twitteru podijeliti koje je seksualne orijentacije: "Tisuću puta sam napisao i obrisao objavu, ali evo ga: Homoseksualac sam. Oni kojima sam rekao su odlično reagirali i na tome sam ih zahvalan. Osjećam se slobodno jer mogu biti svoj i uzbuđen sam da vidim što će se iduće dogoditi."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 3

FO
fobos
12:26 11.09.2019.

Retardanti!

DJ
DjD
17:35 11.09.2019.

Ajte lipo k vragu. Malouman tekst do boli.

Avatar willi66
willi66
13:05 11.09.2019.

sto reci.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije