Vječno pitanje: Treba li oprati pileće meso prije pečenja?
Ovakve pogreške mnogi i dalje rade pri pripremi mesa, a neke zaista mogu biti opasne
Komentari 2
ST
Koja gomila gluposti
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
meso puno bakterija ne bi smjelo biti u prodaji a, bakterije svako meso jednako napadaju tako da nema razlike između piletine, svinjetine, teletine ili xy. zaštrašivati ljude kako bi kupovali skuplje i ništa manje opasno je dno dna.