Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva djevojka

Visoka je 210 cm: Ponosna sam na svoju visinu, jedino teže nalazim cipele

Instagram
07.07.2020.
u 10:15

Noge su joj dugačke impresivnih 1,3 metra, a najveći problem stvara joj pronalazak odjeće i obuće.

Rentsenkhorloo Bud (29) visoka je 210 centimetra i ponosna vlasnica drugih najdužih nogu na svijetu, iako ima problema s pronalaskom odgovarajuće odjeće i obuće. Njezine noge dugačke su impresivnih 1,3 metra, od kukova do peta, prenosi ladbible.com.

Rentsenkhorloo, koja je inače iz Mongolije a sada živi u SAD-u, potječe iz obitelji u kojoj su svi visoki. Otac je visok također 210 centimetara, a majka 185 cm. Iako su je zbog visine vršnjaci maltretirali, ponosna je na svoju posebnost i smatra da su visoke djevojke prelijepe.

– Kada sam bila mlađa, osjećala sam se loše zbog svoje visine. Zbog drugih sam se osjećala neugodno, ali sada me to čini posebnom, stoga se i osjećam dobro. U zadnjih 15 godina prihvatila sam svoju visinu, a počele su mi se sviđati i moje duge noge – kaže Rentsenkhorloo. 

Sada je postala model, a uglavnom radi za tvrtke koje proizvode odjeću za visoke djevojke. No njezina visina stvara joj mnoge probleme.

– Sva vrata su preniska za mene i uvijek udarim glavom u okvir. Pronalazak odjeće također je vrlo težak. Nosim cipele veličine 48, ali ne mogu pronaći tako velike cipele u SAD-u, pa ni u Aziji, Mongoliji i Kini. Pokušala sam otići u šoping u SAD-u nekoliko puta, ali nisam ništa pronašla. Sada uglavnom kupujem preko interneta – rekla je Rentsenkhorloo. 

Iako su joj neki aspekti života drukčiji i teži nego drugima, Rentsenkhorloo kaže kako se sad već navikla na svoju visinu i ne bi je mijenjala ni za što.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 2

VL
vlaser
07:53 08.07.2020.

i would NOT like to walk in HER shoes

PI
Piksy
22:01 07.07.2020.

Joj grozno..sirota cura..na muskom je ovo previse cm a kamoli na zeni..a sto moze..tako je kako je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije