Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario ju je

"Više se ne seksamo, a mislim da se više i ne volimo."

shutterstock
20.12.2019.
u 22:11

Kako priznati ženi da ste ju prevarili?

Ovaj muškarac, 34, tražio je svajet od terapeutkinje Deidre.

"Nedavno sam išao na piće sa svojim prijateljima te sam na kraju spavao sa šankericom. Sad se to već pretvara u ozbiljnu vezu. Volio bih kad bih mogao ostaviti ženu, ali djeca me trebaju doma."

"Moja žena i ja smo se potpuno razišli. Više se ne seksamo, a mislim da se više i ne volimo. Imam 34 godine, a ona 32."

"Zvuči čudno što još uvijek živim s njom s obzirom na sve okolnosti, ali imamo dva sina od pet i sedam godina i ne želim biti taj koji će uništiti našu obitelj.
Moja žena ne zna da sam je prevario, makar je i ona mene prevarila prošle godine. Ali priznala mi je i obećala da više neće varati i ja sam joj oprostio."

"Moja cura ima 29 godina, sjajna je i topla osoba te seks nam je odličan, ali mislim da to ne vodi nikamo. Osjećam se tako zarobljeno."

Deidre odgovara: "Netko će sigurno prodrmati vašu vezu i vaš život i obitelj će se raspasti. Na kraju je barem vrijedno da spasite vaš brak. Recite svojoj curi da prekidate i da radite to zbog dobrobiti vaše djece. Zatim recite vašoj ženi da trebate riješiti probleme u vašem braku. Voljeli ste ju jednom, možete opet ako ste oboje spremni potruditi se za to."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
23:03 20.12.2019.

Ajme koliko nas ima.Biraj dalje mili moj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije