Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

Više ne morate birati između ruža i sjajila, stižu čarobni štapići za usne

lips
Foto: Chanel
1/4
07.04.2012.
u 08:00

Novi \"čarobni štapići\" ujedinjuju najbolje od ruža i sjajila za usne: spektakularne boje i visoki sjaj

Ruž ili sjajilo? I jedno i drugo, u kombinaciji koja ujedinjuje najbolje od njih! Tako proizvođači opisuju novu generaciju make upa za usne koji se ne može nazvati ni sjajilom, ni ružem u klasičnom smislu, a odlikuje se spektakularnim bojama i visokim sjajem.

Često ih nazivaju čarobnim štapićima jer su boje toliko intenzivne i “duboke” a sjaj toliko “pun” da proizvodi za šminkanje usana teksturom nalikuju lakovima za nokte. “Čarobni štapići” istodobno su lagani i postojani - svježi su i prozračni, a dugo će se održati na usnama, besprijekorno se stapaju s kožom bez osjećaja ljepljivosti.

Osobito je moderan vinilni i gotovo zrcalni sjaj, usne izgledaju sočno i vlažno, a boje su zamamne poput slatkiša, voća i cvjetnih latica.

U tom “candy” trendu ružičasta dolazi u gotovo bezbroj varijacija, od pastelno svijetle do eksplozivne boje fuksije, a ne predaje se ni koraljna koja je zavladala make upom prošle godine. Dakako, crvena nikad ne izlazi iz mode, a u najnovijem izdanju često se pojavljuje obogaćena daškom ružičaste.

Da priča o “slatkišima” za usne bude još slađa, mnogo je šljokica koje svjetlucaju poput zrnca šećera...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije