Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišljenja podijeljena

Viralni video šokirao ljude: Čivava ima umjetne, duge i nalakirane kandže

TikTok/bellamourbeauty
09.04.2021.
u 16:16

Ona je samo glamurozna, napisala je jedna pratiteljica, no bilo je i onih koji su vlasnicu htjeli podsjetiti da je Coco životinja, ne igračka

Petogodišnja je čivava Coco nedavno postala pravi hit na društvenim mrežama nakon što joj je vlasnica, 25-godišnja Maritza Rubalcava, napravila manikuru - s umjetnim dugim, ružičastim noktima. 

- Napravila sam joj manikuru po vašoj želji - rekla je vlasnica svojim TikTok pratiteljima, a pohvalila se i da joj za rašpanje, lakiranje i ukrašavanje para kandžica treba otprilike 40 minuta.

@bellamourbeauty

#pressonnails #nails #mini #mininails #dog #dognails #smallbusiness #pressonnailbusiness

♬ d o l c e a n d g a b b a n a - FUEGO SOUNDS

I premda su uređene šapice kujice Coco oduševile većinu Maritzinih pratitelja, na pitanje kako hoda s tolikim noktima vlasnica odgovara da su - samo za pokazivanje, ne i za hodanje. 

Reakcije na to bile su podijeljene, pa se našlo onih koji misle da je 'Coco elegantnija i dotjeranija od njih samih', dok drugi ovakav pomodni trend nazivaju - mučenjem životinje.

- Ona je samo glamurozna - napisala je jedna pratiteljica, no bilo je i onih koji su vlasnicu htjeli podsjetiti da je Coco životinja, ne igračka. 

- Molim vas recite da nema dulje vrijeme ovakve nokte? - pitala je jedna osoba koja kaže i da fotografiranje još i može shvatiti, ali ne i da netko psa tjera da s tim hoda.

Danijela Dvornik pokazala svoju novu kuhinju: Svijetli kao Betlehem, nije se štedjelo

1/8

- Zašto svi žalite psa, sumnjam da joj je ostavila nokte nakon snimanja videa, pa i ona ga voli - piše jedna pratiteljica, no nisu svi bili tako uvjereni da se Coco baš dobro osjeća dok joj mirno sjedi na manikuri.

- Ja ni ne poznajem nikog kome bi ovo bilo zabavno, simpatično ili smiješno, po meni to nije ništa drugo nego maltretiranje jadne životinje, ma koliko ona nju voljela - napisala je jedna djevojka, a njeno mišljenje dijele mnogi pa apeliraju na vlasnicu da 'jadnog psa pusti da bude pas', a na sebe stavlja što god želi.., prenosi portal Tyla.

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije