Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Viralna optička iluzija zbunila mnoge: Ima li avokado sjemenku ili ne?

Facebook
05.02.2021.
u 09:27

Svatko tko vidi fotografiju na tren neće ni misliti se radi o nekoj optičkoj iluziji, ali kada se postavi pitanje je li avokado sa sjemenkom ili bez sjemenke, stvari se zakompliciraju

Ovaj avokado izgleda kao da u sredini ima svoju sjemenku, ali onda u drugom trenu izgleda kao da je nema. Ova optička iluzija postala je viralna na društvenim mrežama i ljudi su uvjereni da vide različite stvari, kako piše Metro.

Foto: Facebook/TS Auris

Nova viralna iluzija: Svatko ovu riječ čuje drugačije, poslušajte i uvjerite se:

1/1

Svatko tko vidi fotografiju na tren neće ni misliti da se radi o nekoj optičkoj iluziji, ali kada se postavi pitanje je li avokado sa sjemenkom ili bez sjemenke, stvari se zakompliciraju. Iako objava ne daje odgovor na ovo pitanje, mnogi su ga pokušali pronaći sami. Tako je jedna žena uredila fotografiju te dodala tamni filter kako bi vidjela ima li sjemenke u avokadu.

Foto: Facebook/TS Auris

Izvorna objava glasila je: ‘Izgleda kao da ima sjemenku na prvi pogled, ali definitivno bez sjemenke na drugi pogled. Mislio sam da nema, ali sad kad sam je vidio, ne mogu je ne vidjeti.’

Mnogi su brzo komentirali što oni vide na fotografiji, ali i pokrenuli burnu raspravu jer su svi vidjeli različite stvari - avokado sa sjemenkom, bez sjemenke ili oboje.

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije