Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL VALAMAR LACROMA, DUBROVNIK

Vinska kupka i masaža uljem grožđa

Masaža
27.09.2019.
u 10:20

Odmor od stresne svakodnevnice omogućuju raznoliki sadržaji. Hotel ima i Afrodita spa rezerviran samo za žene

Balance Mediterranean SPA by Valamar poseban je, opušteni wellness-svijet na gotovo 1000 četvornih metara u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik 4* u kojem odmor od stresne svakodnevice omogućavaju raznoliki sadržaji u glavnoj spa-zoni s više vrsta sauna (finska, bio, infracrvena, parna kupelj, ledena fontana, sobe za opuštanje s vodenim krevetima) te u Afrodita Spa dijelu u kojem su opuštanje i mir namijenjeni isključivo ženama. Balance Mediterranean SPA još uključuje fitness-centar, centar ljepote, sobe za masažu i opuštanje, vanjski jacuzzi, vitality bar te unutarnji i vanjski bazen. Domaći i strani gosti ovdje se prepuštaju prirodnom ugođaju Mediterana, prožetom mirisima sušenog bilja i agruma. Tretmani ljepote i njege provode se uz organsku kozmetiku koja je proizašla iz ljekovitog mediteranskog bilja i sastojaka preuzetih iz velikodušnog podneblja Mediterana. U Valamaru preporučuju uživanje u Signature tretmanima i ritualima u kojima se očituje filozofija kvalitetnog i opuštenog života na Mediteranu.

“Taktilni doživljaj gosta prilikom dolaska u SPA centar je prvo iskustvo koje gostu daje konture proizvoda koje će koristiti, tako je miris prostora, zvuk, svjetlost te tekstura na samom dočeku dio doživljaja. Kad gost stigne u SPA centar, osoblje ga upoznaje s originalnom ponudom u konceptu Balance Mediterranean SPA by Valamar tretmana koji koketiraju s lokalnim atributima Mediterana (vinske kupke, bogate masaže uljem komine masline i uljem od grožđa, piling morskom soli i aromatičnim uljima organskog lokalnog bilja) i vrhunskih tehnika masaže našeg visokokvalificiranog i educiranog osoblja”, kažu u Valmaru.

Iz ponude izdvajaju masažu cijelog tijela u trajanju od 75 min koja se izvodi sa 100 posto prirodnim i organskim uljima inspiriranima Mediteranom. Cijena masaže je 570 kuna.

Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

Riješite kviz i provjerite svoje znanje o hrvatskom zdravstvenom turizmu

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije