Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pink Day

Vikend provedite uživajući na dosad najraskošnijem izdanju festivala ružičastih vina u zagrebačkoj Laubi

18.05.2022.
u 14:34

U Laubi će se 21. i 22. rujna, u prekrasnoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, održati 9. Pink Day – festival posvećen rosé vinima u sklopu kojeg će se trtadicionalno održati i „festival u festivalu“ posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju, Green in pink. Program devetog izdanja festivala prvi put je podijeljen u dva dana tijekom kojih ćete, osim u degustaciji vrhunskih roséa moći uživati u brojnim edukativnim sadržajima.

Osnivačica i direktorica festivala Sanja Muzaferija najavila je bogat program devetog izdanja Pink Day festivala – uz izlagače rosé vina i maslinovih ulja posjetitelje ove godine očekuje i jedna novost – program pod nazivom Pink Mixology u okviru kojeg će posjetitelji moći kušati i ružičaste ginove, tonic watere i koktele! Pink Day će i ove godine ponovno okupiti veliki broj posjetitelja odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, željnih druženja – osobito nakon svega što nas je u posljednje vrijeme zadesilo – istaknula je Zrinka Jelić – Belinić, izvršna direktorica festivala.

Festival prijatelj ovaj puta je VAPT,  a Pink Day se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH te se na konferenciji medijima obratila izaslanica ministrice poljoprivrede, gospođa Sandra Zokić, ravnateljica Uprave za poljoprivreno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište i izrazila zadovoljstvo da Pink Day festival radi na promidžbi vinogradarstva i maslinarstva.

Organizatori vas pozivaju i na After Party u suradnji s Laubom. Party će se odvijati u dvorištu Laube, nakon završetka izlagačkog dijela prvog dana festivala, u subotu od 19 sati uz glazbeni program i ponudu ružičastih pića. Vjerujemo da je sve ovo dovoljan razlog da  21. i 22. svibnja navratite u Laubu i obojite svoj dan ružičastom bojom! 

Raspored radionica:

Subota, 21.05.2022.

13.00 - 14.00
Masterclass  „VAPT rosé vina“ powered by Premium Visa
Voditelji: Dino Kušen i Juraj Dusper

15.00 - 16.00
Maslinovo ulje: „Autohtone sorte Hrvatske“
Voditelj:  Edi Družetić

17.00 - 18.00
Miksologija: „Pink Mixology“ powered by Double Dutch
Voditeljica: Natali Borić

Nedjelja, 22.05.2022.

11.00 - 12.00 sati
„Rosé od autohtone sorte svrdlovina“ powered by Ministarstvo poljoprivrede
Voditeljica: Nikolina Paleka mag. ing. agr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije