Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sakrio se

Vidite li šišmiša u mnogo alata i kanti?

06.10.2019.
u 16:18

Iako ga je teško uočiti zbog previše boja na slici, prosječnoj je osobi potrebno samo 15 sekundi da ga pronađe

Tvrtka koja se bavi prodajom materijala za popravke krovova Burton Roofing na svojoj je stranici objavila sliku s puno građevinskih materijala na koj se skriva i šišmiš. Teško ga je pronaći jer je skupljen i crn, a mnogo je predmeta na slici iste boje. 

Prosječnoj osobi je potrebno oko 15 sekundi da pronađe šišmiša, ali ako se stvarno potrudite trebat će vam samo 10 sekundi. 

Ako ga niste uspjeli pronaći, šišmiš se nalazi na lijevoj strani, a evo i slike na kojoj se najbolje vidi gdje se sakrio.

Foto: Burton Roofing

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije