Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vidite?

Ova iluzija u samo deset sekundi otkriva kakva ste osoba

Screenshot YouTube
22.08.2019.
u 14:01

Na jednoj slici ljudi vide dvije različite stvari, a to samo govori o brzini reakcije mozga na iluziju

U videu postoji 12 fotografija koje će svatko vidjeti na drukčiji način. Važno je ne gledati predugo i ne razmišljati što bi točno moglo biti na slici. Ono što vidite na prvu otkriva mnogo o vama. Pogledajte video i saznajte što se nalazi na slikama.

Osobe koje u manje od 10 sekundi vide oba oblika sa slike su jako kreativne. Na početku se pokazuju jednostavne slike, dok kasnije postaje nešto složenije.

Što brže uočite oba oblika, to znači da vam i mozak brže funkcionira. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Optimyst
Optimyst
15:21 22.08.2019.

E pa blago nama kad cijeli život radiš na sebi i izgrađuješ se kao osoba da bi te nadobudni novinar pročitao u 10 sekundi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije