Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivan susret

Video raznježio mnoge: Iznenadila supruga useljenjem u dom za starije jer nije mogla živjeti bez njega

Twitter
13.11.2020.
u 12:30

U pokušaju da njihovo okupljanje učine toliko posebnim, medicinske sestre u domu za starije u Birminghamu u Velikoj Britaniji organizirale su malu zabavu za njih dvoje s balonima i glazbom.

Kenneth Meredith (96), koji pati od demencije, sam se uselio u dom za starije nakon pogoršanja zdravstvenog stanja. Međutim, njegova supruga Betty (91) otkrila je da ne može živjeti bez supruga uz sebe i odlučila se preseliti u dom za njegu kako bi ga iznenadila, prenosi Unilad.

U pokušaju da njihovo okupljanje učine posebnim, medicinske sestre u domu za starije u Birminghamu u Velikoj Britaniji organizirale su malu zabavu za njih dvoje s balonima i glazbom.

Betty je u dom stigla tjedan dana prije nego što su se vidjeli, ali je morala biti u samoizolaciji. Kennethu nije bilo ni na kraj pameti da je ona samo nekoliko metara udaljena od njega.

Charlotte Chapman (23), praunuka Kennetha i Betty, na TikTok-u podijelila je dirljivi trenutak kada se ovaj bračni par, koji je 71 godinu u braku, ponovno vidi.

– Moj djed ima demenciju i prije pet tjedana odselio je u dom za starije, a moja baka nije mogla živjeti bez njega i zaključila je da se i ona želi preseliti tamo. Osoblje doma zaista se potrudilo oko organizacije njihova susreta. Oni sada mogu biti zauvijek zajedno – rekla je Charlotte.

Raznježili mnoge: Kumovi invalidnog mladoženje pomogli mu ustati kako bi otplesao prvi ples sa suprugom

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije