Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može li lakše?

VIDEO Pogledajte genijalan trik kako jednostavno oguliti kuhano jaje

jaje
Thinkstock
17.01.2019.
u 09:24

David Freiheit, odvjetnik, otac, youtuber i ljubitelj društvenih mreža, objavio je na svom profilu na Twitteru genijalan trik kako očistiti skuhano jaje na jednostavan način.

Kuhana jaja mnogima su omiljeni izbor za doručak ili dodatak jelima, no skidanje ljuske sa skuhanog jaja može biti prava noćna mora. 

Ali više ne mora biti tako. David Freiheit, odvjetnik, otac, youtuber i ljubitelj društvenih mreža, objavio je na svom profilu na Twitteru genijalan trik kako očistiti skuhano jaje na jednostavan način. Objasnio je kako mu je ovaj trik pokazalo jedno od njegovo troje djece i odmah ga je odlučio iskušati i sam.

 

 

Skuhano jaje uzmite u ruku i nožem skinite "vrh". S druge strane jaje lagano potucite da popuca ljuska. Zatim je potrebno jaje "ispuhati" iz ljuske tako da puhnete u odrezani vrh.

 

 

Čini se jednostavno, a mnogi koji inače prate ovog simpatičnog kanadskog youtubera i oca troje djece komentirali su kako im je ovaj trik "spasio i promijenio" život. 

 

 

Komentara 9

Avatar mikioni
mikioni
10:06 17.01.2019.

Uzasan klip.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:31 17.01.2019.

Pokojni Petra Miloš je prije dvadestak godina u Slobodnoj Dalmaciji o ovome pisao. Naime, njegov lik, rodiijak Ćipa, gastarbeiter u Minkenu, je trebao ogulit i pojest 30 jaja u 20 minuta, naravno protiv Nimca, i napravio je upravo ovo, štoo je u video prikazano, samo, naravno puno brže. On bi kod svih 30 jaja otvorio nožem na jednoj i drug strani i onda junački puhnuo. Dok je Njemac, razradio taktiku, napravio koncept.... rodijak Ćipa je već bio gotov.

NJ
njofra51
11:43 17.01.2019.

barbarski stil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije