Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za lakši život

Koristite aluminijsku foliju i pečete jaja? Evo što radite krivo

pečena jaja
Foto: Thinkstock
1/3
09.01.2014.
u 08:30

Crazy Russian Hacker svjestan je toga da većina ljudi u kućanstvu nekad sebi zakomplicira život. Jeste li među njima? Pogledajte u videu što sve radimo krivo i kako nam život može biti poprilično lakši uz savjete ovog muškarca.

Crazy Russian Hacker muškarac je koji na Youtubeu od svibnja 2012. godine objavljuje videosnimke u kojima dijeli praktične savjete za jednostavniji i lakši život, a redovito ga prati više od milijun ljudi.

Nedavno je objavio savjete kako koristiti aluminijsku foliju u kućanstvu, a ovaj njegov video dosad je pogledalo nešto manje od milijun korisnika.

Pečete jaja? I to zasigurno radite krivo

Ako ste ljubitelj pečenih jaja "na oko" i volite ih u sendviču, Crazy Russian Hacker ima savjete i za to kako ih pripremiti na pravi način da jaje ostane u veličini taman za šnitu kruha, a da se ne razlije.

Kako otvoriti konzervu bez otvarača?

Ovaj praktičan savjet zasigurno bi nam dobro došao barem jednom u životu. Ako ste među sretnicima kojima se nisu našli u nezavidnoj situaciji bez potrebnog otvarača za konzerve, svejedno pogledajte kako to radi ovaj Rus. U slučaju da vam ipak jednom njegov savjet zatreba.

Kako naoštriti nož?

Tupi noževi mogu biti prava muka. Zna to svaka i žena i muškarac koji su upravo tupim noževima pokušali narezati meso ili neku drugu namirnicu. Pogledajte kako ih naoštriti i sačuvati živce.

>>Evo kako možete biti sretniji u 2014. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije