Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
make-up trikovi

VIDEO: Evo kako nanijeti maskaru i istaknuti oči

Šminkanje, maskara
Foto: Shutterstock
1/2
09.09.2014.
u 14:36

Da biste izbjegli razmazivanje maskare, nanesite je na trepavice kada je oko zatvoreno.

Neovisno o prilici ili afinitetima prema šminkanju, maskara je tijekom godina mnogim ženama postala nezamjenjiv i obavezan dio dekorativne kozmetike.

Dobro je poznato kako će maskara obojiti vaše trepavice i vašim očima, odnosno pogledu, dati onaj konačni, završni štih.

Da biste izbjegli razmazivanje maskare, nanesite je na trepavice kada je oko zatvoreno. Ovako ćete jednostavnije doći do korijena trepavice te ih tako uspješnije produžiti. Krenite od sredine prema rubovima očiju dok je oko zatvoreno. U isto vrijeme namazat ćete i donje trepavice.

Oko zatim otvorite, nanesite još jedan sloj ako je potrebno, a višak maskare uklonite češljićem. Iako je većina žena s time upoznata, vrijedi spomenuti – maskara se na oči nanosi zadnja, odnosno nakon primjene sjenila, tuša, šljokica i sličnog.

>>Ako vam se baš i ne da šminkati svaki dan, ovo je rješenje

>>Kako se pravilno nanosi maskara? Savjetuje vizažistica Sanja Agić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije