Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO DJETINJSTVO

Victoria Beckham: U školi sam bila fizički i psihički zlostavljana

victoria
Pixsell
09.12.2009.
u 14:30

Victoria Beckham otkrila je da je kao djevojčica bila žrtva tzv. bullyinga što ju je učinilo snažnom osobom kakva je danas. Ističe kako je uvijek bila radoholičarka te da će raditi još barem 25 godina.

Victoria Beckham otkrila je da je kao djevojčica bila žrtva bullyinga što ju je učinilo snažnom osobom kakva je danas. Ističe kako je uvijek bila radoholičarka te da će raditi još barem 25 godina.

- U školi sam bila psihički i fizički zlostavljana što je moju kožu učinilo jako debelom. Jedini razlog zbog kojega to spominjem jest taj što sam oduvijek bila borac. Uvijek sam se morala jako truditi oko svega. To je jednostavno moja radna etika, takav mi je DNK – ispričala je gospođa Beckham u intervjuu za Women's Wear Daily.

Supruga nogometaša Davida Beckhama također je otkrila da se namjerava još dugo baviti modom. Svoj brand gradi postupno i strateški.

- Imam još puno toga za napraviti jer uvijek imam osjećaj da se moram dokazivati. Planiram biti ovdje još 25, 30 godina - kaže Victoria.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:46 09.12.2009.

Bez komentara.

DA
danebi
13:49 12.12.2009.

Jedino u cemu je radoholicarka je sminka, haljine, razliciti tretmani nakon kojih jos gore izgleda nego prije, botox i termini za plasticne operacije....nazalost jos nema kirurga koji bi joj izliftirao mozak.

JE
JesuisAmelie
00:04 12.12.2009.

Radoholičarka, veliš? A čime se ti točno baviš? Bilo bi super kad bi čovjekova ličnost bila zapisana u DNK. Možda bi se genetičari potrudili iskorijeniti takve niškoristi poput nje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije