Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaki džep

Victoria Beckham nakon kolekcije za punije kreira jeftinu odjeću

victoria
Pixsell
09.07.2011.
u 17:17

Iako je njena prva linija poznata po astronomskim cijenama, Victoria Beckham odlučije je svoju modu približiti i običnim smrtnicima

Victoria Beckham, sinonim za ženu koja njeguje kult skupe garderobe i nevjerojatnu mršavost, po uzoru na svjetske kreatore koji ‘gostuju’ u trgovinama s nižim cijenama - Lanvina, Donatellu Versace, Karla Lagerfelda, Jimmyja Chooa - potpisujući limitirane kolekcije, zakoračila je u svijet jeftinije odjeće.  

Posh Spice, koja je lansirala i kozmetičku liniju, odlučila je, nakon vrlo uspješne kolekcije za žene punijeg stasa koju je lansirala prošle jeseni za sezonu 2011., svoju novu kolekciju za proljeće-ljeto 2012. posvetiti mladima. Kolekcija će biti, najavljuju, cijenom dostupna svima.

Predstavit će je u rujnu, za trajanja Tjedna mode, a spajsicu su inspirirale 60-e godine i zvijezde stripa. Inače, najpoznatija svjetska mršavica svojedobno je izjavila kako je ‘fasciniraju ženske obline, koje želi slaviti, čak iako ne pripadaju njoj’, pa je kreirala i kolekciju s većim brojevima, a njene modele nosila je i popularna Oprah.

Komentara 1

MO
Moskvich
23:24 10.07.2011.

Neka im je sa srećom ,tri sina i četvrta curica,neka su živi i zdravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije