Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.hr

Veliko finale tjedna u kojem se predstavio najbolji domaći dizajn

Bipa Fashion
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/26
15.10.2016.
u 22:58

Veliko finale 23. izdanja BIPA FASHION.HR-a nisu propustila ni brojna poznata lica, među kojima su iz prvih redova sa zanimanjem sve gledali Indira Levak, Žanamari Perčić, Anđa Marić, Lorena Nosić, Lejla Filipović, Ana Gruica i Marijana Mikulić.

Brojne ljubitelje mode na Zagrebačkom velesajmu okupila je posljednja večer BIPA FASHION.HR-a tijekom koje su svi uživali u vizijama i modnim bravurama Ivice Skoke, Krie Designea, Bite My Style by Zoran Aragović te IK Studija.

Nakon što su manekenke kročile pistom i pokazale kreacije ovih modnih umjetnika, u publici su se mogle čuti samo pohvale, oduševljenje i glasni pljesak.

Veliko finale 23. izdanja BIPA FASHION.HR-a, koji je u tjedan dana pokazao najbolje što nudi domaći dizajn, nisu propustila ni brojna poznata lica, među kojima su iz prvih redova sa zanimanjem sve gledali Indira Levak, Žanamari Perčić, Anđa Marić, Lorena Nosić, Lejla Filipović, Ana Gruica i Marijana Mikulić.

>>Pet dizajnerica na pisti četvrtog dana BIPA FASHION.HR-a

>>Žena u novoj kolekciji ELFS-a postaje glamurozna diva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije