Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni projekt

Večerom domaćina započeo humanitarni projekt 'Blessfood večera s porukom'

Večera s porukom
Foto: Goran Matijašec, Joanna Paciorek
1/17
16.03.2015.
u 15:09

Započinje najveći donacijski projekt koji će na dvjestotinjak večera okupiti više od 12 000 uzvanika

U Zagrebu u restoranu Mano 2 započeo je veliki nacionalni projekt „BlessFood - Večera s porukom“.

Matija Vuica, Senka Bulić, Zlatko Mateša, Đurđa Adlešić, Sanja Doležal, Zoran Mamić, Anica Kovač, Tatjana Jurić, Lana Jurčević, Bernardica Juretić, Nenad Korkut, Jasna Kelava Ćurković, Miran Kurspahić, Višnja Tuškan Trupić i Mislav Čavajda neki su od budućih domaćina večera koji prisustvovali večeri.

Ideja projekta "BlessFood – Večera s porukom“ je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna.

Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a, a uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina. Projekt „BlessFood Večera s porukom“ uz više od 70 domaćina kroz više od dvjesto večera okupiti će preko 12 000 uzvanika. Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku pod pokroviteljstvom Jamnice.

"Cilj ovog projekta je humanitarno djelovati uz druženje, zabavu i uživanje uz gastronomske delicije u društvu svojih prijatelja te kontinuirano raditi na zajedništvu", izjavila je Matija Vuica koja je domaćin večere „Blessfood-Večera s porukom“ u srijedu 18.ožujka o.g. u Restoranu Apetit u Jurjevskoj ulici.

Neke od udruga ili zaklada kojima će biti donirana sredstva od održanih večera su udruge „Hrvatska pomaže“, „Sve za nju“, „Europa Donna“, Klinika za dječje bolesti Klaićeva, Zaklada „Za djecu Hrvatske“ , Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi - Gornja Bistra, Humanitarna organizacija „Zajednica susret“, Dječji dom Zagreb- Nazorova, SOS Dječje selo Lekenik , SOS Dječje selo Ladimirevci te mnogi druge.

Foto: Goran Matijašec, Joanna Paciorek

Foto: Goran Matijašec, Joanna Paciorek

>>Ugledni chefovi pomažu projektu Europa Donna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije