Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Večernji i Prima daruju! Osvojite 40.000kn za uređenja stana ili apartmana

Prima
14.02.2019.
u 14:37

Zaigrajte nagradnu igru u kojoj možete osvojiti čak 40.000kn na Priminoj potrošačkoj kartici

Uređenje stana ili apartmana mnogima predstavlja veliki izazov i još veći trošak. Trendovi u uređenju mijenjaju se stalno ali funkcionalan i udoban namještaj uvijek su u modi. Znaju to i stručnjaci iz Prime čiji bogati asortiman pruža brojne mogućnosti i olakšava proces uređenja.

Zaigrajte nagradnu igru Večernjeg lista i Prime u kojoj možete osvojiti čak 40.000 kuna na Priminoj potrošačkoj kartici. Dovoljna su samo 2 kupona da uredite svoj dom iz snova. Prvi kupon potražite u ponedjeljak 18. veljače.

Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja, Prima omogućuje brojne kombinacije za spavaće i dnevne sobe koje stilski povezuju prostor. Primine kutne garniture i ležajevi te fotelje osmišljeni su i proizvedeni s naglaskom na pružanje maksimuma udobnosti, a jednostavnim razvlačenjem pretvaraju se u dodatni ležaj. Ovisno o raspoloživom prostoru, možete se odlučiti za neku od Priminih modularnih kuhinja ili, radi još bolje iskoristivosti, za kuhinju po mjeri.

Optimalno iskoristite svaki centimetar prostora mjerenjem i prostornim 3D planiranjem, izbjegnite pretrpanost te namjesitite stan u kojem će uživati vaši najdraži ili apartman u koji će se uvijek rado vraćati vaši gosti.

U ponedjeljak potražite prvi kupon u Večernjem listu i sudjelujte u nagradnoj igri jer možda baš vi osvojite 40.000 kn za opremanje stana ili apartmana. Skrojen po vašoj viziji, ostvaren uz pomoć Priminih stručnih savjetnika- stvorite dom u kojem ćete obožavati provoditi vrijeme.

Zamislila obitelj. Ostvarili Večernji i Prima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije