Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLIK KRUŠKE

Veće stražnjice ženama zapravo čuvaju zdravlje: Koje još prednosti donose obline?

Instagram
30.10.2018.
u 12:16

Rezultati istraživanja koji pokazuju dobre strane oblina objavljeni su u magazinu Cell Research

U istraživanju je sudjelovalo 16,000 žena. Osim što je dokazano da imaju manji rizik od bolesta srca, istraživanje je pokazalo kako su žene s većim stražnjicama - intelignetnije. Imaju nižu razinu kolesterola i glukoze, ali i veću razinu zdravih Omega-3 kiselina.

Zdravije srce
Osim toga, ove žene imaju višu razinu hormona koji djeluje anti-dijabetski i protuupalno. Kad to sve spojite, dobijete savršenu kombinaciju za održavanje zdravog srca

To nije sve, više razine Omega-3 kiselina ojačavaju i funkciju mozga. Dakle, žene s većim stražnjicama su i pametnije, odnosno inteligenetnije, ali i s obzirom na to da omega-3 kiseline čuvaju srce, one imaju manju šansu za oboljevanje od kardiovaskularnih bolesti. Otpornije su na kronične bolesti. 

Dr. Norbert Stefan, voditelj istraživanja i specijalist za dijabetes rekao je da je ženski oblik tijela - kruška, zdraviji jer bokovi "čuvaju" masnoće koje su drukčije od onih koje se nalaze primjerice u abdomenu. Masnoće s trbuha predstavljaju rizik od dijabetesa. 

Kumice Ana i Zlata komentiraju najnovije jesenske trendove

Ključne riječi

Komentara 4

VA
Valer
20:34 30.10.2018.

I s malom stražnjicom možeš biti velika guzica.

OR
orao10
05:55 31.10.2018.

Onda izgleda da su crnkinje sve pametne i intelegente a japanke sve glupe

5A
5_ak
19:30 30.10.2018.

Zaboravili ste napisati i da radaju inteligentniju djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije