Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUTOVALI SA STILOM

Vatreni privlače poglede u odijelima s Joop! potpisom

JOOP! stil
Foto: Privatna arhiva
1/12
11.06.2018.
u 12:45

Vatreni će tako u svim prilikama izvan terena zasjati u modernim outfitima elegantnog dizajna s kojima će obožavateljima, ali i ostatku svijeta, pokazati svoj modni stil.

Na terenima nas hrvatski nogometni reprezentativci oduševljavaju svojom strastvenom igrom, a izvan njih osvajaju nas, među ostalim, svojim modnim izričajem. Pred njima je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Vatreni su za njega odabrali vrhunska odijela s Joop! potpisom.

Joop! se, kao službeni sponzor, pobrinuo da hrvatski nogometni reprezentativci na Svjetsko prvenstvo otputuju sa stilom. Vatreni će tako u svim prilikama izvan terena zasjati u modernim outfitima elegantnog dizajna s kojima će obožavateljima, ali i ostatku svijeta, pokazati svoj modni stil.

Službeni JOOP! outfit za najpoznatija imena hrvatskog nogometa izdvaja se svojom markantnom elegancijom, slim fit krojevima te pomno osmišljenom nijansom tamno plave uz detalje linija na sakou koje naglašavaju hrvatski nacionalni identitet i kockice po kojima su vatreni poznati na svjetskim nogometnim terenima.

JOOP! stil prepoznatljiv je po vještoj kombinaciji glamura i opuštenosti, formalnih i sportskih izdanja – i to uvijek s pažljivo izvedenim detaljima koji pridonose prepoznatljivosti jedinstvenog vizualnog identiteta branda. Službeni outfit hrvatske nogometne reprezentacije dostupan je ekskluzivno u Heraldi for Men & Women storeu, Frankopanska 6 i Arena Centar, Zagreb.

Komentara 6

Avatar CHOW
CHOW
13:05 11.06.2018.

Vida , he he he....no comment

MR
MrNed
16:08 11.06.2018.

Svi Hrvati uz Hrvatske Vitezove

MR
MrNed
16:10 11.06.2018.

Sta je s mojim komentarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije