Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Varam trudnu zaručnicu s djevojkom koju sam upoznao u baru. Trebam li joj reći istinu?'

shutterstock
26.05.2020.
u 19:33

'Nedostaje mi seks u našem odnosu. Otkako je zatrudnjela, među nama nema nikakve intime.'

Jedan muškarac priznao je da vara svoju trudnu zaručnicu s djevojkom koju je upoznao u baru u kojem radi, ali želi sve priznati svojoj zaručnici kako bi riješili svoje probleme pa je za savjet pitao psihoterapeutkinju Deidre, prenosi The Sun.

“Radi se samo o seksu, ali moja zaručnica bila bi slomljena, čekam dijete s njom. Zajedno smo već pet godina. One je zgodna i dobra djevojka, očito sam je uzeo zdravo za gotovo. Svoju aferu započeo sam početkom godine. Radim u pubu, a moja ljubavnica je tamo stalni gost. Jako je zavodljiva, ali ima malu toleranciju na alkohol. Jedne noći slavila je rođendan i previše je popila pa sam je otpratio doma kako bi sigurno stigla. Htjela je poklon od mene pa smo se poseksali”, ispričao je on.

Rekao je kako njegova zaručnica ne želi seks otkako je zatrudnjela, a njegova afera pomogla mu je da se ponovno osjeća poželjnim i voljenim. Sada ne zna što da napravi jer želi biti dobar otac i dobar partner, ali svejedno želi nastaviti viđati svoju ljubavnicu zbog seksa. Pita se treba li sve priznati svojoj zaručnici ili nastaviti sve u tajnosti.

Deidre mu je odgovorila: “Ne razmišljate ispravno. Vi želite sigurnost i ugodnost koju imaju očevi i partneri, uz divlji seks sa strane. Ne samo to, nego već sve želite priznati svojoj zaručnici da si možete olakšati krivnju, jer ste barem bili iskreni prema njoj. Morate odlučiti što vam je važnije i što vam više znači, biti partner i otac ili ljubavnik. Nemojte misliti da možete zauvijek imati ovu tajnu, do sada ste imali sreće, ali istina uvijek izađe na vidjelo. Znate što trebate napraviti, recite ljubavnici da je gotovo između vas.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 3

JU
jurajuric120
23:23 26.05.2020.

samo maži

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
20:44 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Avatar drug Joža
drug Joža
20:09 26.05.2020.

Pitaj zaručnicu za trojku ili ako ne želi sudjelovati makar da snima kamerom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije