Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

'Varam partnera s kolegom s posla koji me usrećuje, a nisam sigurna ima li naša veza budućnost'

Getty Images
16.11.2019.
u 21:55

Ona ima 40 i osjeća se mlado, dok njezin partner ima 44 godine. Njihov ljubavni život više nije isti, a uz to vodi ljubav s kolegom s posla

Sa svojim je partnerom u vezi devet godina, a imali su uspona i padova. Posljednjih nekoliko godina ne uživa više u seksu, a utjehu je potražila kod muškarca s posla. Ne zna kako da se ponaša pa je za savjet pitala stručnjakinju za veze Deidre.

Foto: Dreamstime

Njezin partner je ne vodi nigdje i ne druže se s drugima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosjedu. S druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj. Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli. 

"Upravo sam imala odličan seks s kolegom s posla. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale puno ozbiljnije. Rekao mi je da me voli, ali ne znam vjerujem li mu."

Ne zna kakvi su mu planovi jer nikada ne priča o njima. Prijatelji su joj rekli da ostavi kolegu, a teško joj je to napraviti jer se uz njega osjeća poželjno. 

Deidre joj je savjetovala: "Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo seks i ništa više, a riskirate gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi. Ovo je pomalo neugodno, ali ako se udalji, znat ćete na čemu ste."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
22:53 16.11.2019.

Aaa to je to, stalno čujem da na poslu neko nekoga jxxx, sad mi je jasnije...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:03 16.11.2019.

I Joza Manolic se osjeca mlado.

PR
predator57
23:05 16.11.2019.

Mnoge poštene žene to rade, a kući plaču da ih boli glava, da su umorne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije