Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

V. Beckham: Snimajući u stanu Coco Chanel, ostvario mi se san

victoria beckham
Foto: Elle
1/6
23.10.2012.
u 12:01

Francuski Elle bivšoj je "spajsici" ispunio san odvevši je u stan pokojne legende Coco Chanel, a za snimanje bio je zadužen modni kralj Karl Lagerfeld

Ona je modna dizajnerica s minimalističkim pristupom modi, dječačke figure kojoj pristupa na vrlo glamurozan način, baš poput legendarne Coco Chanel. Stoga je s pravom Victoria Beckham zaslužila snimanje za francuski Elle, ni manje ni više, nego u pariškom apartmanu pokojne kreatorice u Rue Cambon 31, a snimio ju je njezin prijatelj Karl Lagerfeld.

Još u ljeto Victoria je otkrila kako snima s Karlom editorijal kod Coco Chanel, prije nekoliko dana na Twitteru je objavila dvije fotografije, a sad je u javnost procurio cijeli editorijal za francuski Elle. No svakako joj je najdraža fotografija ona sa stuba s golemim zrcalima s kojih je Coco potajno \"škicala\" reakcije ljudi tijekom svojih revija.

- Počašćena sam što sam u Parizu, obožavam Pariz i francuski stil. Oduševljena sam što me fotografirao Karl. Iznimno ga poštujem i silno me inspirira. A snimanjem u stanu pokojne Coco Chanel u Chanelovim kreacijama moram priznati da mi se ostvario san - rekla je bivša \"spajsica\".

I dok je Lagerfeld čovjek kojeg je vrlo teško zadovoljiti, za Victoriju je imao samo riječi pohvale:
- Ona jednostavno ima urođen smisao za stil. Ona zna što voli i itekako zna što joj dobro stoji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije