Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOV DOŽIVLJAJ KUPANJA

Uživajte u toploj kupki dok vas glazba masira

22.12.2008.
u 16:12

Uživanje u toploj kupki sve češće zamijenjujemo brzim tuširanjem, no malo koja metoda opuštanja može zamijeniti tih nekoliko minuta provedenih u toplim mjehurićima i mirisnim aromama. Sretnici si još mogu priuštiti i posebne hidromasažne kade, dok ljubitelji glazbe bez većih problema mogu spojiti CD i zvučnike pored kupke.

Ali ako želite uistinu napraviti velik korak za svoje kupanje, tad je novi izum tvrtke Kohler prava stvar za vas. Radi se o kadi VibrAcoustic, koja u sebi ima ugrađen poprilično velik broj tehnoloških novotarija. Ukratko, kada je opremljena sustavom za masažu zvučnim valovima - tijelo kupača masira se kroz vibracije proizvedene zvukom unaprijed zadanih glazbenih točaka. Uz ovo, kada ima podvodnu rasvjetu koja pruža poseban vizualni užitak tijekom slušanja/kupanja u glazbi. Zbog toga je kupanje poseban užitak koji pruža dodatan komfor i dobrobit za kardio-vaskularni sustav.

Kada ima poseban dizajn koji je napravljen tako da uši kupača budu u što udobnijem položaju ispod površine vode, jer je u tom položaju rezonancija zvuka najbolja (i učinak terapije najbolji).

Od ostalih tehnoloških spravica, ovdje je audio-sustav na kojem možete slušati svoju glazbu, tako da niste vezani za unaprijed instalirane skladbe, iako su one posebno napravljene za hidromasažu, tako da ih nemojte odmah ignorirati. Dapače, svaka od ovih glazbenih tema proizvodi vibracije s posebnim djelovanjem na ljudsko tijelo. Tako je prva napravljena za opušteno buđenje organizma (baš što vam treba ujutro), druga djeluje povoljno na ritam disanja, treća doprinosi energiji i općoj budnosti organizma, a četvrta povoljno utječe na koncentraciju.

Kada ima i poseban sustav koji će je napuniti do vrha s temperaturom po vašoj želji- tako da samo upišite svoje želje, i slobodno se vratite u kupaonicu za dvadesetak minuta. Nema straha od prelijevanja. Da biste uživali u ovoj novotariji vašeg doma, trebat ćete izdvojiti oko 9000 dolara (45 000 kuna), ali sigurni smo da mnogi neće odoljeti ovoj maloj podvodnoj diskoteci i spa centru u jednom.

(P.S.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije