Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz vrhunske Samsung uređaje sve miriše na blagdansko raspoloženje

Samsung
Foto: Promo
1/2
20.12.2019.
u 08:59

Najljepše doba godine je stiglo, a s njime i vrijeme prikupljanja ideja za blagdanske specijalitete.

Kako bi vam skratio ove slatke muke te kuhanje i pripremanje hrane pretvorio u užitak za cijelu obitelj, Samsung je pripremio nezaboravnu ponudu za još bolje kuhanje i više uživanja za blagdanskim stolom. Tako vas tijekom cijelog prosinca, pri kupnji jednog ili više ugradbenih kuhinjskih uređaja minimalne vrijednosti 3800 kuna, očekuje predivan blagdanski poklon – luksuzni i visokokvalitetni WMF set posuđa Diadem Plus 3pc vrijednosti oko 1000 kuna.*

Vrhunski doživljaj pripremanja hrane

Nova generacija Samsung ugradbenih kuhinjskih uređaja svojim se dizajnom i stilom uklapa u moderan stil vašeg života, a boravak u kuhinji čini lakšim i ugodnijim. Istovremeno, nove tehnologije odražavaju inovativni duh i orijentiranost ka naprednim rješenjima, a jedna od njih je Samsung ugradbena pećnica s Dual Cook Flex tehnologijom. Najave li vam se gosti u zadnji čas, uz Dual Cook Flex ne morate brinuti hoće li vam glavno jelo i desert biti spremni u isto vrijeme jer ova jedinstvena ugradbena pećnica omogućuje istovremenu pripremu dvije vrste jela, donoseći potpuno novu dimenziju kuhanja. Tako istodobno možete koristiti gornju i donju zonu uz različite postavke temperature i vremena radi postizanja optimalnih rezultata kuhanja u objema zonama bez gubitka topline ili otežavanja kuhanja u donjoj zoni.

Foto: Arena Hospitality Group

Vrhunskom doživljaju tijekom pripremanja hrane doprinosi i Samsung ugradbena ploča s Virtual Flame tehnologijom. Ova inovativna indukcijska ploča pretvara jednostavan kuhinjski aparat u pravu konzolu za kuhanje i štedi vrijeme jer ne morate konstantno biti nad štednjakom. Kada je kuhanje i uživanje za stolom završeno, na scenu stupa revolucionarna WaterWall tehnologija dostupna u Samsung ugradbenim perilicama posuđa. WaterWall tehnologija čisti svaki kut posuđa, ne trošeći vrijeme niti vodu na predispiranje.

Adventska atrakcija u srcu Zagreba
U razdoblju slavlja i poklona moderni Samsung ugradbeni kuhinjski uređaji vaš život će učiniti još ljepšim i jednostavnijim. Na veliko oduševljenje svih građana i posjetitelja Zagreba Samsung je, uz pomoć poznate slastičarke Tee Mamut, predstavio Samsung Holiday House, ovogodišnju atrakciju u samom centru grada. U ovoj advent kućici do kraja godine možete razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung uređaje po posebnim cijenama, što je izvrsna vijest želite li nekoga od svojih najmilijih iznenaditi inovativnim i posebnim poklonom.

Baš kao i s receptima i okusima, mogućnosti su neograničene, a na vama je samo da budete kreativni i iskoristite prednosti modernog kulinarstva, ali i Samsung promocije kuhinjskih uređaja. Stoga, želite li ostvariti pravo na poklone, svakako se registrirajte i iskoristite prednosti ove nezaboravne promocije. Više informacija o ponudi i prijavi pogledajte ovdje.

*Promocija vrijedi kod Samsung ovlaštenih partnera: Elipso, Harvey Norman, Sancta Domenica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije