Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Uz trik talijanskog kuhara uvijek ćete savršeno poslužiti špagete

shutterstock
31.01.2020.
u 10:11

Talijanski chef Andrea Tranchero može se pohvaliti radnim iskustvom u mnogim svjetski poznatim restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Za Daily Mail otkrio je jednostavan trik uz koji ćete baš svaki put špagete poslužiti kao profesionalac. Trebat će vam velika vilica za meso i kutlača. Kutlačom zagrabite špagete, zatim stavite vilicu u nju i nekoliko puta okrenite. 

– Uzmete vilicu i na nju stavite količinu koju želite. Ne stavljajte previše jer će inače tjestenina ispadati – kaže u videu. 
Vilicu okrećite dok ne dobijete urednu gomilu. Zatim nježno izvadite iz kutlače i stavite na tanjur. Zatim vrtite vilicu u smjeru okretanja špageta prije nego što je izvučete. I špagete će biti savršeno servirane!

Pogledajte kako on to radi u videu: 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Django
Django
13:38 31.01.2020.

Nadajmo se da naši sunarodnjaci iz priobalne Hrvatske znaju što je to “šeflja”. Bojim se da inače nikada neće savršeno poslužiti špagete.

DU
Deleted user
12:25 31.01.2020.

Sada mogu komotno izdahnuti...cijeli sam život čekao ovu objavu..hvala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije