Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Havaianas

Uz ritmove sambe predstavljena nova linija popularnih japanki

Havaianas
21.06.2017.
u 11:47

Ove japanke postale su simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života

Na terasi A most unusual gardena predstavljena je najnovija, neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog brenda Havaianas. Kroz ugodno druženje s vodećim modnim bloggerima, novinarima i urednicima uz ritmove sambe, raznolika kolekcija prizvala je dugo, toplo i rasplesano ljeto koje nestrpljivo iščekujemo.

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života. Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala. Havaianas Slim Cool - neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala 'You Riviera' koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kože savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Uz maštovitu i šarenu kolekciju branda Havaianas dugo, rasplesano ljeto može početi! Nastale 1962. godine, Havaianas japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Havaianas simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije