Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Uz puno truda mladić (29) skinuo čak 76 kilograma - u samo devet mjeseci

Tim Kershaw/Facebook
22.04.2021.
u 16:17

"Nadam se da ću svojom pričom i iskustvom inspirirati mnoge da smršave jer prekomjerna tjelesna težina je pakao."

Tim Kershaw (29) iz Dudleya težio je čak 168 kilograma. Svakodnevno je osjećao umor i iscrpljenost, pa se prošle godine tijekom karantene odlučio promijeniti navike i smršavjeti. Kako priča, šetao je sa suprugom i u jednom trenutku samo rekao da ide trčati. Uložio je puno truda i vremena kako bi izgubio kilograme i vratio energiju, a najveća motivacija bili su sin Abel (2,5) i supruga Rebecca (26) koja je u vrijeme njegove odluke bila trudna s drugim djetetom.

Posted by Tim Kershaw on Wednesday, March 24, 2021

Menadžer McDonald's restorana kaže da se zbog konstantnog umora nije mogao igrati sa sinom, pa je promijenio način prehrane i svakodnevno je vozio sobni bicikl. "Nije mi bilo uopće jednostavno, ali u samo mjesec dana sam izgubio 12 kilograma, a onda sam počeo svaka dva tjedna gubiti po otprilike tri. Otac me dugo nije vidio zbog pandemije, a kada smo se prvi put susreli nije me mogao prepoznati."

Posted by Tim Kershaw on Tuesday, September 15, 2020

Na kraju je Tim kroz devet mjeseci skinuo 76 kilograma - i ne namjerava odustati pa tako sada živi zdrav način života i vozi biciklističku utrku kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smještaj obiteljima dok su njihova bolesna djeca u bolnici. 

"Nadam se da ću svojom pričom i iskustvom inspirirati mnoge da smršave jer prekomjerna tjelesna težina je pakao", rekao je za Daily Mail.

Danas je Dan planeta Zemlje: Znate li da ima i svoju himnu?

Otac troje djece smršavio više od 40 kilograma, pogledajte kako sada izgleda:

1/4

Komentara 1

WA
warbreaker
19:22 22.04.2021.

Pohvalno. Triba volja i snaga u glavi za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije