Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muški kutak

Uz pravilnu njegu, brijanje ne mora oštetiti kožu

nivea men
nnn
17.03.2011.
u 18:14

Čak i “savršeno” brijanje ostavlja popriličan broj mikroskopskih oštećenja. Tu će vam upomoć priskočiti Nivein balzam poslije brijanja koji obnavlja kožu nakon brijanja

Sva su istraživanja pokazala da čak 21 posto muškaraca na posao kasni barem jednom tjedno. Ako ste od onih koji redovito prespavaju alarm, evo nekoliko brzopoteznih trikova da na posao stignete uredni, a da ne izgubite više nijednu dragocjenu minutu. Četvrt sata više je nego dovoljno da opet počnete sličiti na ljudsko biće. Nemojte ništa preskakati, nego si osigurajte dobar početak temeljitim tuširanjem prije brijanja. Koža ujutro može biti dosta natečena, što otežava dobro brijanje. Dajte licu nekoliko minuta vremena kako bi natečenost splasnula dok se šamponirate i nanosite regenerator. Kada usavršite ovu tehniku, kvalitetno brijanje ne bi smjelo trajati dulje od sedam minuta. Kada ste dovršili brijanje, tijelo bi već trebalo biti suho. Brijanje je inače, za kožu, poprilično traumatičan proces. Svaki potez britvice izaziva oštećenje, troši vanjski sloj kože i ostavlja ga bez potrebne zaštite od infekcija i iritacija. Čak i “savršeno” brijanje ostavlja popriličan broj mikroskopskih oštećenja. Tu će vam upomoć priskočiti Nivein balzam poslije brijanja koji obnavlja kožu nakon brijanja. Sastojci u balzamu poslije brijanja pomažu obnoviti oštećenja na koži stvaranjem zaštitne barijere na najbrži mogući način. 
Balzam poslije brijanja ne samo da će dezinficirati svaku ogrebotinu i posjekotinu nego će obnoviti i izgubljenu vlagu i smiriti vidljive iritacije.

NIVEA FOR MEN losion poslije brijanja sadržava 30% alkohola, dakle samo polovicu količine koju nalazimo u tradicionalnim proizvodima poslije brijanja; bezalkoholna je formula, međutim, idealna za muškarce s osjetljivom kožom.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antiša
04:55 03.06.2011.

reklama... ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije