Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Uz ovu pozu u seksu godišnje možete skinuti četiri i pol kilograma!

Shutterstock
30.11.2018.
u 19:34

Tajna dobre linije i učinkovite potrošnje kalorija krije se u seksu, točnije - baš u određenim pozama

Svakodnevnim seksom u pola sata troši se 150 kalorija, a divlji seks potroši 350 kalorija, što je jednako kao pola sata trčanja, prenosi Ordinacija

Seksolozi savjetuju da se seksate tri do pet puta tjedno, a vikendom i do dva puta na dan. Tako ćete iskoristiti najbolje od ove "tjelovježbe", a žene bi trebale kontrolirati svoj orgazam, odnosno micati se tako da je stimulacija najveća jer tako upotrebljavaju najviše mišića, a u pozi kada su one na partneru jer tako vježbaju ramena, ruke i butove.

Osim toga, 15 minuta strastvenog ljubljenja ujutro, popodne i navečer, tri puta tjedno sagorjeva oko 100 kalorija dnevo, što je 36,500 kalorija godišnje, dakle oko 4,5 kilograma. 

Ako seksom želite održavati liniju, trebali biste se svaki put seksati najmanje 15 minuta, a poza koja aktivira najviše mišića kod muškaraca je - misionarska. 

Od ostalih svakodnevnih aktivnosti pranje prozora troši primjerice 336 kalorija u sat vremena, usisavanje 215, igranje s kućnim ljubimcem 204 kalorija na sat, a  čišćenje dvorišta 362. Ne zaboravite se ni smijati. Deset do 15 minuta smjeha troši 10-40 kalorija. 

Sanja Žuljević otkriva zašto nije svejedno kada pijete vodu

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
00:49 01.12.2018.

Nema veze poza, nego daj , matere ti - napiši recept da se sigurno digne.... za pozu ćemo lako....

Avatar pendreck
pendreck
21:28 30.11.2018.

mjamm... nema boljeg nego do dobrog s....

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
21:38 30.11.2018.

Bravo Nina , ali najbolja poza za gubljenje kila je "rodeo poza"!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije