Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz najveće modne zvijezde: ELLE je proslavio 20. rođendan na najglamuroznijem modnom događanju u Hrvatskoj

Elle Style Awards
23.11.2022.
u 16:38

U raskošnom izdanju i s najvećim zvijezdama domaće modne scene održan je sinoć Elle Style Awards u znaku broja 20 i uz svečanu dodjelu najprestižnije hrvatske nagrade za stil u Domu HDLU – Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu

Bojana Gregorić Vejzović, Ida Prester, Đurđa Tedeschi, Ella Dvornik-Pearce, Nikolina Ristović, Nina Mia Čikeš, Kristina Krepela, Lucija Šerbedžija, Judita Franković Brdar, Barbara Kolar, Nenad Korkut i druge zvijezde zablistale su na najvećem modnom događanju u Hrvatskoj - ELLE STYLE AWARDS - održanom sinoć u ekskluzivnom galerijskom prostoru Doma HDLU – Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu.

Uz dodjelu godišnjih nagrada najvećim domaćim ostvarenjima na području dizajna, mode, stila i umjetnosti, magazin Elle proslavio je i veliki jubilej – 20 godina izlaženja u Hrvatskoj! Svečana večer bila je u znaku svojevrsne Elleove modne retrospektive jer su ovogodišnjim laureatima priznanja uručila poznata lica s Elleovih domaćih naslovnica – glumice Bojana Gregorić Vejzović, Lucija Šerbedžija i Judita Franković Brdar te model Nevena Dujmović Prizmić, ujedno i prošlogodišnja Elleova pobjednica u kategoriji modela godine.

Radosni smo što smo u ova dva desetljeća uspjeli oko Ellea i Elle Style Awardsa okupiti najzanimljivije kreativce, od dizajnera i modela, novinara, fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, influencera i fashionistica te pritom bili i ostali najvažnija i najutjecajnija domaća nagrada za stil“, poručili su iz redakcije magazina Elle.

U jubilarnom rođendanskom ruhu magazin Elle dodijelio je 12 prestižnih nagrada za velikih 20 godina. Prepoznatljive statue otišle su u ruke najboljim dizajnerima i modelima, zvijezdama i autorima modnih editorijala te društvenih mreža. Uz nagradu s aktivističkim predznakom #elleactive, posebno mjesto zauzima i ona za životno djelo uručena doajenki hrvatske fotografije.

  1. ELLE STYLE AWARDS – ŽIVOTNO DJELO: SLAVKA PAVIĆ

  2. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI MODNI DIZAJN: LANA PULJIĆ (LOKOMOTIVA)

  3. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI DIZAJN ACCESSOIRESA: IVA VILJEVAC

  4. ELLE STYLE AWARDS – MODEL GODINE: PAVLA PREDOVIĆ (TALIA MODEL)

  5. ELLE STYLE AWARDS – IKONA STILA: IDA PRESTER

  6. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI MODNI FOTOGRAF: FILIP KOLUDROVIĆ

  7. ELLE STYLE AWARDS – ELLE ACTIVE: MAJA MAMULA & ŽENSKA SOBA

  8. ELLE STYLE AWARDS – INFLUENCER GODINE: ELENA DIZDAR

  9. ELLE STYLE AWARDS – NOVO LICE: EVITA MANDIĆ (RELATUM MODEL MANAGEMENT)

  10. ELLE STYLE AWARDS – ODRŽIVOST U MODI: KRISTINA BURJA (KRIE DESIGN)

  11. ELLE STYLE AWARDS THE BEST OF THE BEST 2002-2022 ZVIJEZDA NASLOVNICE: JUDITA FRANKOVIĆ BRDAR

  12. ELLE STYLE AWARDS – DOPRINOS HRVATSKOJ MODI: LOREDANA BAHORIĆ

U znaku black carpeta s predznakom Ellea i u stylish ruhu, nekoliko stotina VIP gostiju, javnih ličnosti, prijatelja magazina Elle i poslovnih partnera uživalo je u druženju nakon svečane dodjele nagrada, predvođenom glazbenim taktovima by Weekingz. Magazin Elle zahvaljuje svima što su dolaskom uveličali 11. izdanje Elle Style Awardsa!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije