Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Uvijek traže novo uzbuđenje: Ovi horoskopski znakovi najviše varaju u vezi

shutterstock
10.08.2021.
u 07:00

Teško ih je držati zadovoljnima, a kada im postane dosadno, potražit će novog partnera

Iako postoji mnogo razloga zašto ljudi varaju, malo što može taj čin opravdati. Astrologija tvrdi da zvijezde utječu na osobnost i ponašanje, a prema njoj, postoje četiri horoskopska znaka koji su varanju svojih partnera skloniji od drugih, piše Times of India.

Ovan
Ljudi rođeni u ovom znaku uvijek su u potrazi za avanturom i oduševljenjem u svemu što rade, a njima vlada planet Mars koji je poznat po svojoj agresivnosti i velikoj seksualnosti. Poznato je da donose impulzivne odluke i lako gube interes, zbog čega im veza brzo dosadi i skloni su varanju.

Stalno padate na loše dečke? Vjerojatno ste ovog horoskopskog znaka:

1/6

Blizanci
Blizanci jako vole pažnju i uzbuđenja, teško ih je zadržati na jednom mjestu. Poznato je da su vrlo neodlučni i cijelo vrijeme trebaju pažnju. Zbog svoje prirode često varaju.

Vaga
Poznati su kao veliki ljubavnici. Iako njihov znak simbolizira ravnotežu, ponekad je pokušavaju pronaći u zadovoljstvu izvan veze. Međutim, tada se osjećaju krivima, pa to skrivaju. Jedan od načina da osigurate da vam ostanu odani jest da ih držite fizički, mentalno i emocionalno zadovoljnima.

Strijelac
Poznato je da su Strijelci po prirodi prilično ekstrovertirani i najvjerojatnije će prekinuti vezu ako smatraju da im je bolje samima ili s nekim drugim. Za njih vrijeme posvećeno vezi trebalo bi biti vrijedno truda koji ulažu. Ako i na minutu osjete drukčije, počet će tražiti zanimljive, uzbudljive i tajanstvene mogućnosti drugdje.

Svaki peti građanin zadužio se tijekom pandemije: 69 posto Hrvata posuđuje novce radi podmirenja osnovnih životnih troškova!

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
21:31 10.08.2021.

još jedan u nizu. Čestitke uredniku na .......

IG
igy100
15:26 10.08.2021.

ostali to ne rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije