Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivao ovo

'Uvijek su me privlačile starije žene, a bojim se da je žena koju sad viđam - moja majka'

shutterstock
06.10.2020.
u 20:09

Njegova majka napustila ga je kada je bio dijete, a nakon što je vidio njezinu fotografiju, shvatio je da izgleda kao njegova sadašnja djevojka.

- Oduvijek su me privlačile starije žene, ali bojim se da je žena koju sada viđam moja majka koju nikada nisam upoznao. Odgojili su me otac i njegova starija sestra. Imam 25 godina, ali moji su se roditelji razišli kad sam bio dijete, tako da se ne mogu sjetiti svoje majke. Imala je problema s alkoholom pa sam ostao s ocem. Žena koju viđam ima 48 godina i razvedena je. Ona je dražesna i zabavna osoba. Počeli smo se seksati i to je fantastično - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Kad je počeo pričati ocu o svojoj djevojci, izgledalo je kao da mu je neugodno. Stoga je njegov otac iznio svoje starije fotografije na kojima je s njegovom majkom, a na njegov užas, shvatio je da njegova djevojka izgleda isto kao i ona. Sada ne zna što da napravi jer se boji reakcije svoje djevojke, ali se također boji da ako se ona i njegov otac sretnu, reakcije će biti katastrofalne. 

- Vaš je otac sigurno imao opravdan razlog da iznese te fotografije. Poznato je da genetska seksualna privlačnost čini da se povezani ljudi osjećaju privučenima jedni drugima, ako nisu živjeli zajedno u obiteljskoj zajednici. Možda smatrate starije žene privlačnim jer vam je u životu nedostajala majka, ali ako je ovo vaša stvarna majka, veza je incestuozna i protiv zakona. Recite joj da morate znati više o njezinoj prošlosti. Ako je ona vaša majka, ovo bi se moglo pretvoriti u drugačiji odnos - odgovorila mu je Deidre.

On ima 110, a ona 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Komentara 5

Avatar Damating
Damating
20:17 06.10.2020.

Imate pokvarenu maštu i prljave strasti. I za izmisliti ovo treba bit bolestan u glavi i duši

ŠN
šnajderica
21:07 06.10.2020.

izbor i ponuda članaka u medijima govori o mentalnom stanju novinara, urednika , managera. ako je klik jedino mjerilo uspjeha onda vam je za ručak dovoljna ruža s trnjem , dva čavla i komadić stiropora.tko ne shvaća slast ove modernee kombinacije i kulturološki doseg impresije i ne želi probati, sigurno je zatucani katoliban , konzerva, primitivac i zaostao/la na verandi kraj peči/ne

VH
volim.hrvatsku65
21:06 06.10.2020.

Tina , hocu tebe !!!!! Daj da te sprcim ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije