Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Uvijek su brižne i spremne pomoći: Djevojke u ovim horoskopskim znakovima su najbolje sestre

shutterstock
22.10.2020.
u 07:00

Njima se uvijek možete obratiti za pomoć, a one će vas uvijek saslušati.

Sestra je prva prijateljica, vodič kroz život i mentorica, pogotovo ako je starija. Uvijek je tu da vas zaštiti od svih prepreka i poteškoća, a jedna je od rijetkih osoba kojoj se možete potpuno otvoriti i reći sve tajne. Prema astrologiji, postoje tri horoskopska znaka koja čine najbolje sestre, prenosi Pinkvilla.

Vaga
Općenito, Vage su jedan od horoskopskih znakova koji imaju uravnotežen život. Održavaju odnose sa svojom braćom i sestrama, a ako se oni suoče s bilo kakvim problemima, one će ih uvijek pokušati riješiti. Duhovite su i zabavne, pa će najbližima staviti osmijeh na lice. Ako imate sestru u znaku Vage, nikada vam neće biti dosadno. One će vas poticati da radite najbolje što možete i nikada neće ukrasti pažnju koju zaslužujete. 

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju 'na prvu':

1/9

Riba
Imati sestru Ribu znači da ćete dobiti svu ljubav i naklonost. Pohvalit će vas za svaku vašu kvalitetu i voljeti vas svim srcem. S njima možete podijeliti bilo što, bez ikakvog straha da ćete biti osuđivani - uvijek će istaknuti lijepu stvar u vama.

Rak
Sestra u znaku Raka pružit će vam svu svoju ljubav i pažnju. One su vrlo emotivne i osjetljive prema svojoj braći i sestrama i uvijek će biti tu da vam pomognu. Ako ste bolesni ili vam je potrebna bilo kakva pomoć za neki ozbiljan posao, onda je najbolje da odete svojoj sestri Raku. 

Grijanje ne mora biti udar na kućni proračun: Donosimo nekoliko savjeta kako uštedjeti ove sezone!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije