Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Uvijek je htjela imati djevojčicu, ali nakon 8 sinova, boji se da joj se želja neće ostvariti: 'To je prava karma'

Instagram
28.05.2021.
u 14:27

Yolancia je rekla kako je njezina mama uvijek željela da i ona ima djevojčicu kako bi mogla u potpunosti razumjeti kroz što je prolazila dok je ona bila tinejdžerica.

Iako to nikada ne bi priznale, većina budućih majki ima želju vezanu za spol svog djeteta. Yolancia Palmer tijekom svog odrastanja uvijek je sanjala da će jednog dana imati djevojčicu, ali nakon što je rodila osam dječaka, počinje razmišljati da se to nikada neće dogoditi.

Ranije ovog mjeseca mama iz Nashvillea dočekala je još jednog dječačića s partnerom Michaelom Rosariom. U viralnom TikToku, par je pokazao cijelu obitelj i novo pojačanje koje su dobili, kako prenosi The Sun.

Dok je držao novorođenog sina, Michael se našalio: - Kad je vaša supruga mislila da će jednog dana dobiti djevojčicu! -

@that_rosario_life

Yes we are missing one🥺 but mamas outnumbered !!! ##TostitosUnspokenBonds ##boys ##trend ##ohthepalacios

♬ Touch Down 2 Cause Hell - Hd4president

Yolancai i Michael su roditelji Jamela, 12, Michaela Jr., 9, Angela, 7, Gimanija, 5, Armanija Chula, 3, Sincre, 1, i Khaze, koji ima 3 tjedna.

U drugom videu, Yolancia je rekla kako je njezina mama uvijek željela da i ona ima djevojčicu kako bi mogla u potpunosti razumjeti kroz što je prolazila dok je ona bila tinejdžerica.

@that_rosario_life

Who else mom used to tell them this karma missed me🤣 ##momjokes ##momhumor ##boymom ##fyp ##karma ##TeamUSATryout ##ConjuringHorror

♬ Touch Down 2 Cause Hell - Hd4president

- Moja mama rekla mi je da jedva čeka da jednog dana dobijem kćer. Kome je još majka to govorila? Karma je bila na mojoj strani - napisala je u videu.

Korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni izgledima da se osmero dječaka rodi uzastopno. “Osam! Već sam se iznenadio na četiri, ali onda su nastavili dolaziti”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Deveta će biti djevojčica!”

Prva žena na čelnom mjestu Louvrea u 228 godina postojanja:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
23:11 28.05.2021.

Ovo je neogovorno! Tjerati do osmero djece samo da bi dobili djevojcicu, pa toliko djece nemaju niti nasi Romi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije