Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fine užine

Uštedite vrijeme uz ove brze i zdrave recepte za školsku užinu vašeg školarca

Uštedite vrijeme uz ove brze i zdrave recepte za školsku užinu vašeg školarca
Foto: VL
28.08.2020.
u 14:50

Skuhajte brzo i fino uz super recepte kulinarskog maga

Poznati chef Branko Ognjenović pripremio je kuharicu u kojoj ćete naći odlične recepte za školsku užinu vašeg đaka. Školsku kuharicu Branka Ognjenovića pronađite na dar u ponedjeljak 31. kolovoza uz Večernji list!  

16 sjajnih recepata s kojim ćete uštedjeti vrijeme 

Chef  Branko je u kuharici za Večernji list izdvojio 16 jela za zdravu i brzo pripremljenu užinu koju će vaš školarac obožavati. 

Od piletinu i povrća složite muffine ili ih zamotajte u wrap, palačinke spohajte, a od brownija napravite sendvič. Koja još jednostavna i brza, a fina jela preporučuje kulinarski mag, otkrijete u prilogu. Uz recepte voditi će vas i trikovi i savjeti Branka Ognjenovića. 

Uštedite vrijeme pripremajući ove zdrave recepte iz Školske kuharice Branka Ognjenovića koju možete pronaći na dar u ponedjeljak 31. kolovoza samo uz Večernji list. 

Osvojite kulinarsku radionicu u Majstor kuhar akademiji!

Uz kuharice pripremili smo i nagradni natječaj u kojem će 6 sretnih dobitnika osvojiti tečaj kuhanja u Majstor kuhar akademiji

U svakoj od četiri kuharice pronađite po jedan kupon sa nagradnim pitanjem. Za sudjelovanje je potrebno odgovoriti na samo jednom kuponu te skupiti i poslati sva četiri kupona.

Usavršite kulinarske vještine i oduševite sve oko sebe nezaboravnim jelima uz pomoć chefova Majstor kuhar akademije by Branko Ognjenović. Usavršite kulinarske vještine i oduševite sve oko sebe nezaboravnim jelima! 

Pravila natječaja potražite ovdje

Školsku kuharicu Branka Ognjenovića pronađite na dar u ponedjeljak 31. kolovoza uz Večernji list! 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije