Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čišćenje WC-a, fuga i auta

Uštedite si vrijeme s ova tri odlična savjeta za čišćenje s društvenih mreža

Shuttershock
15.02.2021.
u 07:00

Sjedala u automobilu često na sebi imaju puno više prljavštine nego što mislimo, pa ih je najbolje oprati s prijenosnim parnim čistačem i usisati nakon pranja

Bez obzira obavljate li ih automatski i bez puno razmišljanja ili pomno planirate raspored kućanskih poslova, vjerojatno vam oduzimaju i previše vremena i energije. S portala Real Simple zato kažu da, čak i ako ste sigurni da nešto radite 'baš kako treba', nije na odmet pogledati i kako to rade korisnici društvenih mreža čije snimke imaju i po nekoliko milijuna pregleda - možda vam ipak uštede nešto dragocjenog vremena...

1. Čišćenje fuga između pločica

Jeste li kad pomislili da bi video u kojem netko čisti fuge mogao imati 2,7 milijuna pregleda? U ovom je videu korisnica pokazala kako transformira svoje prljave fuge sa sredstvom za čišćenje WC školjke.

@cynthiasierra071

Cleaning a very dirty grout! #fyp #cleaning #foryoupage #satisfying

♬ original sound - Cynthia Sierra


2. Čišćenje auto sjedala

Sjedala u automobilu često na sebi imaju puno više prljavštine nego što možemo zamisliti, pogotovo ako su preko njih navlake, pa ih je ovaj korisnik prvo očistio s prijenosnim parnim čistačem, a onda još tkaninu oprao sa spužvom i usisao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFCLEAN ® (@sofclean)

A da im je trebalo dobro čišćenje ovaj je Instagram korisnik dokazao s vodom iz svog parnog čistača, koja je od prljavštine bila smeđe boje....

Učenici se od sad mogu pripremati za maturu i preko Vibera

1/2

3. 'Pravilno' čišćenje WC školjke

TikTok korisnica imagineitdone podijelila je savjet za pravilno čišćenje WC školjke: nije, kaže ona, dovoljno školjku očistiti sa sredstvom i WC četkom, već bi trebali očistiti i kotlić.

@imagineitdone

Did you have any idea you had to do this?? #cleaninghacks #howto #fyp #tutorial #tips #foryou #cleaningtip #LittleBitFancy

♬ Classical Music - Classical Music

Prvo se, kako je pokazala, iz kotlića ispusti voda, a onda ga se prebriše iznutra i u njega se još ubaci i nekoliko žličica sode bikarbone... I tek je onda WC školjka čista!

U šumama oko Bosiljeva niknuli su prvi vjesnici proljeća, visibabe i jaglaci

Prve proljetnice najavile buđenje prirode

U šumama oko Bosiljeva niknuli su prvi vjesnici proljeća, visibabe i jaglaci. VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency.

Objavljuje Večernji list u Subota, 6. veljače 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?