Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupi PS4, a mi ti darujemo Destiny - igru koja ruši rekorde!

Uštedi 400 kn! Kupi PS4 konzolu uz igru Destiny gratis
Foto: 24sata
PR
Autor
PR članak
10.09.2014.
u 13:19

Kupi PlayStation 4 konzolu, a Mondo ti daruje igru Destiny – najskuplju video igru svih vremena! Promotivna cijena kompleta je 3.299,99 kn i traje do 16. rujna.

Iskoristi promotivnu akciju na Mondu i uz kupljenu PlayStation 4 konzolu besplatno svojoj kolekciji video igara pridruži i SF pucačinu Destiny.

Promotivna cijena kompleta je 3.299,99 kn i traje do 16. rujna, a tvoja ušteda je čak 400 kn. Platiti možeš do 12 rata bez kamata American i Diners karticama. Požuri, količine su ograničene!

Destiny – najveći naslov u 2014. godini

Radnja pucačke znanstveno-fantastične igre Destiny smještena je 700 godina u budućnosti. Izvanzemaljci imaju misiju: istrijebiti ljudski rod, a tvoj zadatak je spasiti Zemlju i stanovnike. Igru je razvila kompanija Bungie, a činjenica da je realizacija bila skuplja od iznosa budžeta za Avatar, najskupljeg  filma svih vremena, mnogo govori o njenim visokim performansama.  Naime, u produkciju igre uloženo je 500 milijuna dolara što je čini najskupljom igrom u povijesti industrije video igara. Predviđa se da će ovo biti najveći naslov u 2014. godini, a igra je već sada probila rekord u prednarudžbama.

PS4 - je mjesto za dinamičnu i povezanu igru

PlayStation 4 objedinjuje bogat i sugestivan doživljaj igre s moćnom grafikom i brzinom. Igra postaje još dinamičnija i maksimalno personalizirana uz mogućnost integriranja s društvenim mrežama i pametnim uređajima. Sustav Play Station 4 500 GB najbolje je mjesto za dinamičnu i povezanu igru. Spoj je nenadmašnog sadržaja svih vaših omiljenih aplikaciju za zabavu a njegov sustav fokusiran je isključivo na igrača. Igraj odlične blockbuster igre i inovativne indie hitove te budi ponosni gamer!

Požuri na Mondo i iskoristi ovu super priliku prije isteka zaliha!

Želite prijaviti greške?